Site icon TLIFE

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: Γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους στην ίδια εκκλησία που παντρεύτηκαν

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι που ήταν μαζί ήδη αρκετά χρόνια, αποφάσισε τον Σεπτέμβριο του 2018 να παντρευτεί σε ένα ερημικό εξωκλήσι σε ένα επίσης έρημο νησί, το «Νησί του Σικελιανού» μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους και με την παρουσία μόλις επτά ατόμων.

Έξι χρόνια μετά, Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπράντ εξακολουθούν να είναι αγαπημένοι απολαμβάνοντας την οικογενειακή ευτυχία με τα δυο τους παιδιά. Με αφορμή τη σημερινή επέτειό τους, ο φωτογράφος και η make up artist επέστρεψαν στο ξωκλήσι που παντρεύτηκαν, αυτή τη φορά με τα δυο τους παιδιά και προσευχήθηκαν ξανά για την αγάπη και την οικογένειά τους.

«Πριν από έξι χρόνια, σε ένα έρημο νησάκι με ένα εξωκλήσι, δώσαμε αιώνιους όρκους αγάπης και σεβασμού, ενώπιον θεού, και ανθρώπων. Σήμερα την ίδια ημέρα γυρίζουμε στην ίδια εικόνα μπροστά με δυο αγγελικές ψυχές μέσα στα χέρια μας, για να ξανά προσευχηθώ, ακριβώς με τα ίδια λόγια που είπα και τότε στον Άγιο Νικόλα. Σε ευχαριστώ Θεέ μου, σε ευχαριστώ γυναίκα μου….» έγραψε ο Χάρης Χριστόπουλος στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram.

© 2024 tlife.gr