Χαρούλα Αλεξίου: Δάκρυσε για τους γονείς της η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια! [video]

Εμφανώς συγκινημένη εμφανίστηκε η Χαρούλα Αλεξίου στη συζήτησή της με τον σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια  μίλησε για τα συναισθήματά της όταν τραγουδούσε σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Ηρώδειο. Για το πόσο της έλειπαν οι γονείς της, τους οποίους έχει χάσει από μικρή.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του Γιώργου Νανούρη για το πώς ένιωσε όταν τραγούδησε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ανέφερε: «Είναι σαν να μουδιάζει το μυαλό και να μην το σκέφτεται. Δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Έχεις απλά τη χαρά. Δεν είναι ότι δεν σου έρχονται δάκρυα στα μάτια ή δεν σκέφτεσαι τον μπαμπά σου που δεν πρόλαβε να σε δει να μεγαλώνεις. Ή την μητέρα σου που δεν μπορεί να δει αυτό για το παιδί της. Θα ήθελα στους Ολυμπιακούς Αγώνες να είναι ο μπαμπάς μου και η μαμά μου κάτω όταν τραγουδούσα. Θα ήθελα όταν έκανα το πρώτο μου Ηρώδειο να είναι οι γονείς μου εκεί».

Δες το απόσπασμα της εκπομπής:

Η συγκίνησή της όπως ανέφερε ήταν μεγάλη…

Ακόμη, η μεγάλη ερμηνεύτρια περιέγραψε πώς ένιωσε την πρώτη φορά που ανέβηκε σε θεατρικό σανίδι και τι ήταν αυτό που την ώθησε να το τολμήσει. Ακόμη, μιλάει για τη φετινή χρονιά-ορόσημο για την ίδια, καθώς συμπληρώνει πενήντα χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι και κάνει έναν απολογισμό με τους σπουδαιότερους σταθμούς της καριέρας της και τις μεγαλύτερες εμπειρίες της.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164