“Χλωμό” το τηλεοπτικό μέλλον της Ρούλας στον Alpha ;

“Χλωμό” προδιαγράφεται το τηλεοπτικό μέλλον της Ρούλας Κορομηλά στον Alpha; Φήμες που κυκλοφόρησαν ή που μάλλον… ξανά κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, κάτι τέτοιο υποστηρίζουν. Και αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα η γνωστή παρουσιάστρια έχει μείνει ουσιαστικά άνευ αντικειμένου !

Μετά τις σαρωτικές αλλαγές που έγιναν στο κανάλι και το μεγάλο “κούρεμα” που έπεσε στο πρόγραμμα λόγω κρίσης, η Ρούλα που ως γνωστόν είχε υπό την εποπτεία της διάφορες, ψυχαγωγικές εκπομπές, έμεινε για να… εποπτεύει μόνο το “Μες την καλή χαρά” και το “Δέστε τους”, ενώ του να αναλάβει φέτος την παρουσίαση κάποιου πρότζεκτ, είναι επίσης ένα όνειρο… απατηλό.

Οι άνθρωποι του καναλιού όχι μόνο δεν σκέφτονται για την ώρα να βγάλουν στον αέρα οποιοδήποτε σόου, αλλά σκέφτονται σοβαρά, μήπως ενόψει Γενάρη, πρέπει να προχωρήσουν σε νέες περικοπές, με αποτέλεσμα η Ρούλα να παραμένει ανενεργή τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Αποτέλεσμα; Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στους διαδρόμους της Κάντζας, το μέλλον της Ρούλας στον Alpha δεν είναι καθόλου βέβαιο, ενδεχόμενο το οποίο αναμένεται να ενισχυθεί και από τα τέλη του μήνα και μετά, αν αποφασιστεί στο μεγάλο και κρίσιμο meeting που θα διεξαχθεί, να κοπούν κάποια επιπλέον προγράμματα από αυτά που έχουν απομείνει στον αέρα του καναλιού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164