Χωρίς βασιλικές ανέσεις κυκλοφορεί ο πρίγκιπας Harry!

Βασιλικές ιστορίες θα έχει να διηγείται στην οικογένεια του ο οδηγός της χειράμαξας που πήρε για κούρσα τον πρίγκιπα Harry, έναν φίλο του και το σωματοφύλακά του!

Γνωστός για τα ατελείωτα πάρτι στα οποία παρεβρίσκεται πυκνά συχνά, ο νεαρός πρίγκιπας δεν διστάζει να καταδεχτεί ένα όχι τόσο… βασιλικό μέσο για να μετακινηθεί μέσα στο Λονδίνο! Ο Harry μη θέλοντας να περιμένει μέσα στη βροχή επιβιβάστηκε με το φίλο του και τον σωματοφύλακά του σε μια χειράμαξα!

Ο πρίγκιπας Harry και οι φίλοι του δεν δίστασαν να “τσαλακώσουν” το αψεγάδιαστο στιλ τους και να μετακινηθούν με μια χειράμαξα!


Ο Harry φαίνεται να το διασκέδασε περισσότερο από όλους, κατω από το άγρυπνο-πάντα- βλέμμα του σωματοφύλακά του (δεξιά).

Στη φωτογραφία ο φίλος του Harry και ο σωματοφύλακάς του προσπαθούν να εξηγήσουν στον έκπληκτο οδηγό πού πρέπει να πάει!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164