Site icon TLIFE

Χωρισμοί «βόμβα»: Επτά διάσημα ζευγάρια που έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους και συζητήθηκαν έντονα

Έδωσαν τέλος στην κοινή τους πορεία και ενημέρωσαν για τον χωρισμό τους με με μια λιτή ανακοίνωση. Αυτά είναι ζευγάρια τα οποία μετά το τέλος του φετινού καλοκαιριού ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, αιφνιδιάζοντας με την απόφασή τους για την προσωπική τους ζωή..

  • Όλγα Κεφαλογιάννης – Μίνως Μάτσας

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση για τον χωρισμό της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα.

Η Υπουργός Τουρισμού σε επίσημη δήλωσή της μίλησε για «κρίση» στη σχέση της με τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη, αποφεύγοντας να περάσει σε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. 

Με ανακοίνωσή της η Όλγα Κεφαλογιάννη επισημαίνει ότι αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο με τον μουσικοσυνθέτη.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή», ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη. 

 

  • Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου

Μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση μιας κόρης, οι δύο ηθοποιοί έδωσαν τέλος στον γάμο τους προχωρώντας τη διαδικασία διαζυγίου. Λίγο πριν το τέλος του φετινού καλοκαιριού η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης απασχόλησαν τη media με τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή.

Στον απόηχο του διαζυγίου η νέα συνεργασία του πρώην ζευγαριού. Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του διαζυγίου ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσαν πως θα πρωταγωνιστούν φέτος στην ίδια παράσταση «Ο τελευταίος χορός».

«Με τον Γιάννη Αϊβάζη δεν έχουμε ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια. Εξακολουθούμε να έχει ο ένας τον άλλον στην καθημερινότητά του. Εξακολουθεί να υπάρχει πολλή αγάπη» είπε σε δηλώσεις της η Μαρία Κορινθίου. 

  • Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης

 

Ξαφνικός χωρισμός για την γνωστή ηθοποιό και τον επιχειρηματία! Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας, έδωσαν τέλος στη σχέση τους, με τον χωρισμό του να φέρνει στο προσκήνιο άγνωστες λεπτομέρειες για τις οικονομικές διαφορές του ζευγαριού.

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό να υπογράφει συμφωνητικό με τον πρώην της προκειμένου να επιστρέψει χρήματα που είχε δανειστεί για την ανακαίνιση του σπιτιού της, η Δανάη Παππά διέψευσε όσα ακούστηκαν για τις διαφορές της με τον Λάμπρο Λάζαρη.

«Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα», απάντησε η Δανάη Παππά μετά τις πληροφορίες για το δάνειο που είχε πάρει ο επιχειρηματίας ώστε να ανακαινίσει το σπίτι της ηθοποιού.

  • Γιώργος Γεροντιδάκης – Άσπα Κωνσταντοπούλου

 

Μια μακροχρόνια σχέση η οποία όδευε στα σκαλιά της εκκλησίας ολοκληρώθηκε αιφνίδια. Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης και η make up artist Άσπα Κωνσταντοπούλου έδωσαν τέλος στη σχέση τους, αφήνοντας ερωτηματικά για την απόφαση του χωρισμού τους.

Σύντομα το όνομα του ηθοποιού ενεπλάκη σε φήμες και σενάρια που τον ήθελαν σε νέα σχέση με την Δανάη Παππά η οποία βιώνει τον δικό της χωρισμό από τον Λάμπρο Λάζαρη.

«Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν έχουμε κάτι. Είχαμε μια τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον Σασμό που ακόμα και αυτό σε βαραίνει, λες “για ποιο λόγο τώρα να γίνει όλο αυτό το πράγμα”. Μπορεί η χημεία μας στον Σασμό να έκανε κάποιους να πιστεύουν ότι είμαστε μαζί. Δεν ισχύει κάτι από αυτά που γράφονται», ξεκαθάρισε η Δανάη Παππά σε συνέντευξή της στο Happy Day. 

 

  • Ζόζεφιν – Νίνο

Οριστικό τέλος στη σχέση τους φαίνεται πως έδωσαν ο Νίνο και η Ζόζεφιν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο το πρώην ζευγάρι απασχόλησε αρκετές φορές με τους express χωρισμούς του.

Αυτή τη φορά ωστόσο η απόφαση φαίνεται να είναι οριστική. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ η εκπομπή Buongiorno ο Νίνο έκανε unfollow και block την τραγουδίστρια η οποία σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον.

«Θαυμάζω πάρα πολύ την ειλικρίνειά του, την ευφυία του, το πώς γράφει μουσική. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να τον κοιτάω στο πιάνο. Όλη ημέρα μιλάμε για τη μουσική», δήλωνε η Ζόζεφιν.

 

  • Θέλξη – Παύλος Γιαβής

Μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου η Θέλξη και ο Παύλος Γιαβής αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους. 

Σύμφωνα με τη Real News και την Κορύνα Μανταγάρη, το ζευγάρι πέρασε σοβαρή κρίση, έδωσε χρόνο στη σχέση του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει μαζί με το διαζύγιο να είναι μονόδρομος.

Η τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2014 κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Νεφέλη και την Ίριδα.

 

  • Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη

Οριστικός χωρισμός για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Βαρβάρα Κίρκη. Το ζευγάρι το οποίο είχε απασχολήσει τα media στο παρελθόν με τις εντάσεις στη σχέση του, δεν είναι πλέον μαζί, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατες δηλώσεις του. 

«Η σχέση με τη Βαρβάρα κράτησε καιρό. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια αλλά, τρία. Αυτό το λέω γιατί θίγονται και άλλα άτομα», δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης. 

© 2024 tlife.gr