Site icon TLIFE

Χριστίνα Ιορδανίδου: Η δημοσιογράφος που έζησε το θαύμα της ζωής και η βάφτιση των δίδυμων παιδιών της με τον Γιώργο Γρηγοριάδη

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Χριστίνα Ιορδανίδου ερωτεύτηκαν σχεδόν ακαριαία και από την πρώτη στιγμή που κατάλαβαν ότι ο ένας είναι το άλλο μισό του άλλου αποφάσισαν ότι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Ωστόσο, ο ερχομός των παιδιών τους δεν ήρθε εύκολα και υπήρξε προσπάθεια για να γίνει το θαύμα και να καταφέρουν να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Τον Ιούνιο του 2023 η γνωστή δημοσιογράφος γέννησε δυο υπέροχα δίδυμα μωρά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι με ένα λεπτό διαφορά και από τότε η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά!

 

Η εξομολόγηση για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Η Χριστίνα Ιορδανίδου είχε μιλήσει ανοιχτά πριν μερικούς μήνες για την εξωσωματική γονιμοποίηση που έκανε για να καταφέρει να μείνει έγκυος και να κρατάει σήμερα στην αγκαλιά της τα δίδυμα παιδιά της.

«Εγώ κατάφερα από την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής να γίνω μητέρα. Το δύσκολο με τη δική μου περίπτωση είναι ότι πήγαινα με φυσικούς κύκλους, χωρίς πολλές ορμόνες. Μπορεί να σου πάρει 1,5 με 2 χρόνια όπως πήρε και σε μένα. Είχα έναν καταπληκτικό γιατρό και σαν άνθρωπος. Είχα 2% πιθανότητες να μείνω έγκυος.

Η διαδικασία της ωοληψίας κράτησε περίπου δύο χρόνια. Είπα να κάνω μια προσπάθεια, την έκανα και όλα πήγαν καλώς. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να εγκαταλείψω και επειδή η δουλειά μας είναι σκληρή και είναι πολλές ώρες σκεφτόμουν να μην μπω στη διαδικασία. Η κούραση της καθημερινότητας σε καταβάλλει! Ήμουν πολύ τυχερή, είχα και στήριξη από τη δουλειά μου.

Αν δεν έκανα παιδί αλλά σκεφτόμουν ότι θα ζήσω αρμονικά με τη δουλειά μου, με τον σύντροφό μου. Δεν ξέρω αν θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω. Ο σύζυγός μου έχει ήδη και δύο κόρες οπότε υπάρχει η παρουσία. Όσο αγαπάμε τη μητρότητα, πρέπει να ξεφύγουμε από κάποια πρότυπα που μας περνάνε. Πρέπει να είσαι μια διαφήμιση τηλεοπτική, σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο» ανέφερε η Χριστίνα Ιορδανίδου στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ.

Το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Χριστίνα Ιορδανίδου βάφτισαν τα δίδυμα μωρά τους στην Πρώτη Μητρόπολη Αθηνών. Νονές ήταν η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, Ράνια Τζίμα και η Διευθύντρια Ενημέρωσης του Alpha, κα Άρτεμις Δήμου, ενώ τα νεοφώτιστα πήραν τα ονόματα Αποστόλης και Στέλλα.

«H γέννηση της Χριστίνας ήταν κοσμοϊστορικό γεγονός για την Ελλάδα, ήταν το πρώτο παιδί του σωλήνα. Δυστυχώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και δεν μπορούσε να κάνει παιδιά με φυσιολογικό τρόπο και κάναμε κι εμείς εξωσωματική», αποκάλυψε χθες ο Γιώργος Γρηγοριάδης για τα δίδυμα που απέκτησαν με την Χριστίνα Ιορδανίδου στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr