Site icon TLIFE

Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της, Ada έγινε έξι ετών – Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της

Χθες Πέμπτη 25 Ιουλίου ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Χριστίνα Κοντοβά, καθώς η μονάκριβη κόρη της Ada είχε τα γενέθλιά της! Η μικρή έγινε έξι ετών και η μητέρα της δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη και περήφανη για εκείνη.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της, η οποία φαινόταν πιο ενθουσιασμένη από ποτέ!

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε την εντυπωσιακή τούρτα της Ada, η οποία φυσικά ήταν… ροζ!

«Ήταν ένα μείγμα ανυπομονησίας, συγκίνησης, φόβου, χαράς που κατάφερα να φτάσω έως εκεί και που ξεκινούσε αυτό το ταξίδι. Είχα απορίες. Την κοιτούσα και ήταν σαν ένα μικρό θαύμα. Με κοιτούσε και με το ωραίο της βλέμμα. Tότε ήταν δύο ετών, ένας κανονικός άνθρωπος. Το έχω ξαναπεί, άργησα να έχω συναισθήματα για το παιδί. Στην αρχή αυτό που κοιτούσαμε ήταν να «επιβιώσουμε» και οι δύο, εγώ στην Ουγκάντα, εκείνη μαζί μου και κάπως να γνωριστούμε. Σκεφτόμουν ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φέρομαι σε ένα παιδί.

Ευτυχώς είχα βοήθεια από μια ντόπια γυναίκα, από ανθρώπους του περιβάλλοντός μου. Οι πρώτοι δύο μήνες κύλησαν έτσι, μετά ξεκίνησα να έχω συναισθήματα και να συνδέομαι με το παιδί. Νομίζω πως όλες οι μητέρες το ίδιο βιώνουν, δεν πιστεύω ότι αγαπάει καμία το παιδί της με το που το βλέπει. Αγαπάς τα βιώματα που έχεις μαζί του» είχε εξομολογηθεί πριν μερικές εβδομάδες η Χριστίνα Κοντοβά στο περιοδικό Marie Claire και την Εβίτα Τσιλοχρήστου.

© 2024 tlife.gr