Site icon TLIFE

Χριστίνα Κοντοβά: Ξεκίνησε τις βουτιές στη θάλασσα με την κόρη της Ada – Φωτογραφία

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και έναν χρόνο περίπου η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία επέλεξε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να υιοθετήσει την μικρή Ada, σε ένα αρκετά δύσκολο ταξίδι.

«Είμαι 43 ετών και αισθάνομαι πιο νέα από ποτέ, για να μπορώ να ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της. Επίσης, η μητρότητα είναι μια αρχή που προσφέρει πολλές αρχές. Οτιδήποτε κάνεις πρώτη φορά με το παιδί σου είναι μια νέα αρχή», είχε δηλώσει η Χριστίνα Κοντοβά για την απόφασή της να γίνει μητέρα της μικρής Ada.

Η Χριστίνα Κοντοβά λοιπόν, φροντίζει να περνά όσο πιο δημιουργικά μπορεί την ημέρα της με την μικρή Ada, κάνοντας πράγματα που αγαπούν και οι δύο.

Αυτή τη φορά, μητέρα και κόρη εκμεταλλεύτηκαν την υψηλή θερμοκρασία και επέλεξαν να περάσουν την Κυριακή τους στην παραλία.

Η Χριστίνα Κοντοβά που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε και μία φωτογραφία από την θάλασσα, στην οποία φωτογραφίζει την μικρή Ada, να παίζει στην άμμο με τα κουβαδάκια μαζί με την φίλη της.

 

© 2024 tlife.gr