Site icon TLIFE

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Το διαφορετικό και ιδιαίτερο καλοκαίρι του ζευγαριού

Τα τελευταία χρόνια, ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά περνούσαν τα καλοκαίρια τους, είτε πάνω σε δύο τροχούς ανακαλύπτοντας την Ελλάδα και το εξωτερικό, είτε στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο.

Η απόφαση της γνωστής σχεδιάστριας να υιοθετήσει τη μικρή Ada από την Ουγκάντα έχει αλλάξει τη ζωή τους. Όλα έχουν αποκτήσει διαφορετική αίσθηση και αξία. Οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτήν την απόφαση, όσο κι αν έχει αλλάξει την καθημερινότητά τους. Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της διαδικασίας της υιοθεσίας της μικρής, η Χριστίνα Κοντοβά ζει στην Καμπάλα με μικρά διαλείμματα, κυρίως λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Στο πλευρό της σε όλη αυτή την προσπάθεια, ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε επιλογή της. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, βρέθηκε κι εκείνος στην Ουγκάντα και μαζί με τα κορίτσια του, τη Χριστίνα και την Ada, έκαναν την πρώτη τους απόδραση στο Steve Islands που βρίσκονται στο βορειοδυτικό τμήμα της λίμνης Βικτόρια στην Ουγκάντα. Αυτές οι διακοπές είναι οι καλύτερες της ζωής τους, ενώ δεν αποκλείεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα στη Real Life, να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους σε επόμενες αποδράσεις τους.

Και οι δύο αγαπούν πολύ τα ταξίδια, καθώς τους αρέσει να ανακαλύπτουν νέα μέρη. Αυτό το διάστημα, όμως, το μεγαλύτερο ταξίδι ζωής της σχεδιάστριας είναι η υιοθεσία της μικρής Ada.

Σε λίγους μήνες, η μικρούλα θα είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη.

© 2024 tlife.gr