Χριστίνα Μπόμπα: Απαθανατίζει τον Σάκη Τανιμανίδη ενώ παίζει με τις κόρες του στην παραλία – Βίντεο

Εδώ και έναν μήνα περίπου η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στην Νάξο μαζί με τις δίδυμες κόρες της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης φροντίζει να τις επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί, παράλληλα όμως, ταξιδεύει και σε άλλα μέρη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ως απόλυτη προτεραιότητα φυσικά τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, ωστόσο θα βρει χρόνο ανάμεσα στα αμέτρητα παιχνίδια και τις ζωγραφικές για τον εαυτό της.

Η γνωστή Influencer το πρωί που θα ξυπνήσει και πριν πάει στην παραλία θα κάνει οπωσδήποτε την γυμναστική της, ενώ στη συνέχεια θα ασχοληθεί και με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Όταν οι μικρές κοιμούνται, η ευτυχισμένη μανούλα θα κάνει και εκείνη το απαραίτητο power nap!

Από το βράδυ της Πέμπτης 19/7 στη Νάξο βρίσκεται και ο Σάκης Τανιμανίδης, γεγονός που αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Σήμερα, Παρασκευή 19/7 η οικογένεια Τανιμανίδη πέρασε όλη την ημέρα στη θάλασσα, χαλαρώνοντας δίπλα στο κύμα. Η Χριστίνα Μπόμπα, λίγο πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους, μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο με τους followers της, στο οποίο τη βλέπουμε να απαθανατίζει τον Σάκη Τανιμανίδη ενώ παίζει με την Αριάνα και τη Φιλίππα.

Δες το βίντεο

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164