Χριστίνα Μπόμπα: Απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα στον Λυκαβηττό, μετά το τέλος της καραντίνας! [pics]

Καραντίνα… τέλος! Μπορεί τα αυστηρά μέτρα κυκλοφορίας να αποτελούν παρελθόν, ωστόσο η επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνεται σταδιακά και με κανόνες. Το σίγουρο είναι ότι πλέον είμαστε ελεύθεροι να βγούμε από το σπίτι μας, χωρίς να στέλνουμε κωδικούς στο 13033. Η Χριστίνα Μπόμπα με το που τέλειωσε η καραντίνα, ντύθηκε, έβαλε αθλητικά και ανέβηκε στον Λυκαβηττό με καλή παρέα, για να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα!

“Κάπως έτσι σταματήσαμε να στέλνουνε το νούμερο 6… αλλά να ωραίες συνήθειες για μετά την καραντίνα: περίπατοι στα ηλιοβασιλέματα, άθληση στη φύση και βόλτα τα σκυλάκια μας! Ε και αν δεν έχουμε δικά μας… τα σκυλάκια των φίλων μας! Καλώς να επιστρέψουμε στην κανονικότητα!” σχολίασε στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έμειναν σχεδόν δύο μήνες σε καραντίνα, καθώς ήταν από τους πρώτους Έλληνες celebrities που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Όπως καταλαβαίνεις με το που έγιναν απόλυτα καλά ξεκίνησαν δειλά δειλά τις βόλτες τους, πάντα κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας και προσέχοντας στο μέγιστο.

Δες φωτογραφίες:

Swipe right για το βίντεο!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164