Χριστίνα Μπόμπα: Αποπειράθηκε να φτιάξει κέικ, όμως κάτι πήγε λάθος! [pics,vid]

Ένα από τα καλά της περιόδου καραντίνας που διανύουμε είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε εξασκήσει τις ικανότητές μας στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και έχουμε να ανακαλύψει ταλέντα που ούτε που φανταζόμασταν ότι έχουμε. Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να τα πηγαίνει καλά με την μαγειρική και καθημερινά να δοκιμάζει νέες αλλά υγιεινές συνταγές, ωστόσο δεν έχει την ίδια εμπειρία και με την ζαχαροπλαστική.

Το βράδυ της Τρίτης, η όμορφη influencer θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στα γλυκά και έτσι αποπειράθηκε να φτιάξει για πρώτη φορά το διάσημο στα social media banana bread ή αλλιώς κέικ μπανάνας, όπως μας αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια ακολούθησε πιστά τη συνταγή του Δημήτρη Αλεξάνδρου και έβαλε με μεγάλη αγωνία το κέικ στο φούρνο.

Η ώρα πέρασε, το κέικ ψήθηκε και έφτασε η στιγμή της δοκιμής. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκοψαν δύο κομμάτια, όμως απογοητεύτηκαν από την εμφάνιση που είχε το δημιούργημά της. Στη συνέχεια, βέβαια, η γεύση τους αποζημίωσε, αφού το banana bread ήταν πεντανόστιμο!

Όσον αφορά το λάθος που έγινε και απέτυχε στην εμφάνιση; Φαίνεται πως η Χριστίνα Μπόμπα άνοιξε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος…

Δες τα στιγμιότυπα:

Next time!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164