Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι περνά δημιουργικά τις ώρες της στο σπίτι μαζί με τον ΣάκηΤανιμανίδη! Αυτή είναι η νέα τους αγάπη [pics,vid]

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν συμπληρώσει σχεδόν δύο εβδομάδες μέσα στο σπίτι τους και πλέον έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς τους. Η χώρα μας και κατ’ επέκταση ολόκληρος ο πλανήτης βιώνουν δύσκολες στιγμές και αυτό έχει επίπτωση στη ζωή όλων μας. Ωστόσο, αν τηρήσουμε ευλαβικά τις οδηγίες της πολιτείας και παραμείνουμε στα σπίτια μας, σύντομα όλο αυτό που ζούμε θα αποτελεί παρελθόν.

Το αγαπημένο ζευγάρι τα γνωρίζει πολύ καλά αυτά και αφού πλέον τα συμπτώματα του κορονοϊού έχουν υποχωρήσει, μπορεί να απολαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο τη ζωή του μέσα στο σπίτι. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αντιμετωπίζουν με θετικότητα την εν λόγω κατάσταση και καθημερινά σκαρφίζονται νέες ιδέες για να περνούν παραγωγικά το χρόνο τους μέσα στο διαμέρισμά τους στο κέντρο της Αθήνας.

Η μαγειρική και η γυμναστική αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας τους, όμως πλέον οι δυο τους αποφάσισαν να το ρίξουν και στο χορό. Το ζευγάρι έγινε μέλος της εφαρμογής Tik Tok και δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζει νέες χορογραφίες. Οι δυο παρουσιαστές φυσικά μοιράστηκαν τα καμώματά τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram μαζί, φυσικά, με άλλα στιγμιότυπα από τις χαλαρές ημέρες μέσα στο σπίτι.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περνούν και μόνοι τους καλά!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164