Site icon TLIFE

Χριστίνα Μπόμπα: Έβαψε τα πασχαλινά αυγά με την βοήθεια της αδερφής της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα αφού σε 1.5 μήνα περίπου πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της τα κοριτσάκια της. Η όμορφη Χριστινα, βρίσκεται ήδη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης ανυπομονούν να έρθουν στον κόσμο τα παιδάκια τους που θα συμπληρώσουν την ευτυχία τους. Ως τότε όμως, η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει την κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής περιόδου έχοντας στο πλευρό της εκτός από τον σύζυγό της, τις οικογένειές της και τους φίλους της.

Η ίδια μάλιστα, φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των ημερών και για αυτό χθες Μεγάλη Πέμπτη αποφάσισε να ακολουθήσει το έθιμο και έβαψε τα δικά της πασχαλινά αυγά. Βοηθό σε αυτή τη διαδικασία είχε την αδερφή της, Ελίνα με την οποία είναι πολύ δεμένες ενώ και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική.

Οι δυο γυναίκες έδειξαν να απολαμβάνουν τη διαδικασία και μάλιστα δημοσίευσαν και μερικά στιγμιότυπα στο instagram.

“Μεγάλη Πέμπτη… βάψαμε τα αυγουλάκια μας κι εμείς! Καλή Ανάσταση να έχουμε! Και του χρόνου με υγεία να γιορτάσουμε το Πάσχα όπως επιθυμούμε χωρίς περιορισμούς!” έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

© 2024 tlife.gr