Χριστίνα Μπόμπα: Η καθημερινότητα με τις δίδυμες, η διαχείριση του άγχους και το νέο σπίτι – «Οι μικρές είναι έρωτας»

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει επιστρέψει για τα καλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη δουλειά της, την οικογενειακή ζωή της αλλά και τα ταξίδια της.

Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας έκανε ένα μικρό Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών της.

Μέσα σε όλα, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως η ανακαίνιση του σπιτιού της προχωράει, ενώ όπως όλα δείχνουν θα μπουν στο ολοκαίνουργιο διαμέρισμα στις αρχές του 2024. Παράλληλα, η ευτυχισμένη μανούλα απάντησε και για τις δίδυμες κόρες της και πώς είναι τώρα που μεγαλώνουν.

«Αχ είναι έρωτας! Μιλάνε, τραγουδάνε, σκαρφαλώνουν! Η καλυτερότερη ηλικία! Τώρα βέβαια κοιμούνται» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν δίστασε να μιλήσει και για τη δύσκολη καθημερινότητά της, το άγχος αλλά και πώς διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις.

«Με δυσκολεύει το πως θα πολλαπλασιαστώ για να τα προλάβω όλα! Οικογένεια, την εταιρεία μου, τις δουλειές μου, τα του σπιτιού, ανακαινίσεις, γυμναστικές, τον εαυτό μου, τους φίλους μου… Αχ ατέλειωτη η λίστα μαμάδες! Αλλά λίγα λίγα και όλα γίνονται! Συνήθως κάτι μένει πάντα πίσω, αλλά δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι!» γράφει η γνωστή Influencer.

«Ευτυχώς είμαι ψύχραιμος άνθρωπος και δεν πανικοβάλλομαι! Όταν έχω, όμως, πολύ άγχος προσπαθώ να ξεσπάω, να ξεκουράζομαι και πάνω απ’ όλα να μιλάω. Στον Σάκη, στους δικούς μου, στους φίλους μου, στον ψυχαναλυτή μου (που τώρα δεν πάω, αλλά στο παρελθόν με έχει βοηθήσει πολύ). Και πάντα σκέφτομαι, ότι αν σε πέντε χρόνια αυτό δεν θα έχει σημασία, δεν χρειάζεται άγχος!» απάντησε επίσης η Χριστίνα Μπόμπα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164