Site icon TLIFE

Χριστίνα Μπόμπα: Η μεταβατική περίοδος και τα διασκεδαστικά βράδια με τις δίδυμες κόρες της στο σπίτι

Μια μεταβατική περίοδο περνάει η Χριστίνα Μπόμπα, όπως αποκάλυψε χθες Παρασκευή 17/11 με ανάρτησή της στα social media. Η γνωστή Influencer τις τελευταίες ημέρες έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, με συνέπεια να έκανε ξανά μια μικρή αποχή από το Instagram.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο απαιτητικές… αλλά και πολύ δημιουργικές! Περνάω μια μεταβατική περίοδο (σας τα έχω ξαναπεί), αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όλα όσα δουλεύω και ανυπομονώ τόσο να αρχίσω να σας τα δείχνω ένα ένα σιγά σιγά ! Cheers to new beginnings! Cheers to our dreams coming true!» ενημέρωσε η Χριστίνα Μπόμπα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να έχει αφιερωθεί τις τελευταίες ημέρες στα νέα της επιχειρηματικά σχέδια, όσον αφορά στα καταστήματα με υγιεινό φαγητό που έχει ανοίξει η ίδια, ωστόσο τα βράδια της είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένα στις δίδυμες κόρες της. Άλλωστε η Αριάνα και η Φιλίππα είναι όλη της η ζωή!

Έτσι και το βράδυ της Παρασκευής, η ευτυχισμένη μανούλα επέστρεψε σπίτι και έγινε… πριγκίπισσα! Η Χριστίνα Μπόμπα πέρασε όλο το βράδυ παίζοντας και τραγουδώντας με τις υπέροχες κόρες της που όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο μοιάζουν στην όμορφη μητέρα τους.

Δες το βίντεο:

© 2024 tlife.gr