Site icon TLIFE

Χριστίνα Μπόμπα: Η Σαββατιάτικη βόλτα με τις δίδυμες κόρες της – Βίντεο

Τη νέα της οικογενειακή έξοδο έκανε το πρωί μεσημέρι του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη επισκέφτηκε μαζί με τις μικρές, Αριάνα και Φιλίππα, τη «Γαϊδουροχώρα» – Το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι, κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που βλέπουμε τη Χριστίνα Μπόμπα να φέρνει σε επαφή τις κόρες της με τη φύση και τα ζώα, καθώς η οικογένεια, με την πρώτη ευκαιρία, θα βρεθεί στην εξοχή είτε ολιγοήμερες αποδράσεις.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Δες το παρακάτω βίντεο:

Η Χριστίνα Μπόμπα, τη νέα σεζόν επέστρεψε στο instagram μετά την απόφασή της να απέχει για ένα διάστημα από τα social media.

«Ο λόγος που αποφάσισα ήταν αυτός που είπα, ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, να ξεκουραστώ, να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Από τότε που έκανα τις μικρούλες μου και επειδή για μένα είναι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα ο αφοσιωμένος χρόνος μαζί τους, έπρεπε να κάνω όλα τα υπόλοιπα που κάνω σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως όλες οι μαμάδες», είχε απαντήσει η Χριστίνα Μπόμπα για τον χρόνο που εξασφάλισε εκτός διαδικτύου.

 

© 2024 tlife.gr