Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει ηλιοθεραπεία στη… βεράντα της! [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρης του καλοκαιριού, όμως φέτος δεν θα μπορέσει να απολαύσει τα μπάνια της από νησί σε νησί. Ο κορονοϊός εξακολουθεί να κυκλοφορεί εκεί έξω και εμείς συνεχίζουμε να μένουμε στα σπίτια μας, προκειμένου να προστατέψουμε τη δική μας υγεία αλλά και την υγεία των ευπαθών ομάδων. Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα μέσα στο σπίτι της, όμως φροντίζει τις ηλιόλουστες ημέρες να τις περνά στο μπαλκόνι της.

Σήμερα, που ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι, η οικοδέσποινα του “The Voice of Greece” φόρεσε το μαγιό της και βγήκε στη… βεράντα της για ηλιοθεραπεία. Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να βρίσκεται στην πόλη, όμως ονειρεύεται παραλίες και καταγάλανα νερά.

“Ονειρεύομαι θάλασσα, ήλιο και παραλίες… όλα δεν μπορώ να τα έχω, αλλά λίγη βιταμίνη D και ηλιοθεραπεία μπορώ να έχω και στη βεράντα μου! Και για αυτό είμαι χαρούμενη! Όλα είναι θέμα οπτικής! Εστίασε σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις!

Θα περάσουμε τις δυσκολίες και θα χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Προς το παρόν βγες στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και γιατί όχι βάλε το μαγιό σου και απόλαυσε τον ήλιο μας! Να έχεις μια υπέροχη μέρα!”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Η Χριστίνα Μπόμπα ανυπομονεί για τα καλοκαιρινά μπάνια της!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164