Site icon TLIFE

Χριστίνα Μπόμπα: Οι ελάχιστες αναρτήσεις της από το φετινό καλοκαίρι και η «παύση» από τα social media

Η Χριστίνα Μπόμπα το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να το περάσει εξ ολοκλήρου στην Αντίπαρο μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Ο λόγος που «μετακόμισαν» οικογενειακώς στις Κυκλάδες ήταν πως αποφάσισαν να ανακαινίσουν πλήρως το σπίτι τους στην Αθήνα και θέλησαν να μείνουν κάπου ξεχωριστά. Ωστόσο τους τελευταίους δύο μήνες, η Χριστίνα Μπόμπα είχε ελαττώσει σε μεγάλο βαθμό τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέχρι χθες Δευτέρα 8 Αυγούστου όπου μια από τις πιο γνωστές Influencers της εγχώριας showbiz ανακοίνωσε πως θα κάνει μια παύση από τα social media.

«Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα, ξαφνιάζοντας τους followers της.

Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή Influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είχε «χαθεί» το τελευταίο διάστημα από το Instagram και σπάνια μοιραζόταν στιγμιότυπα από την παραμονή της στην Αντίπαρο.

Στις αρχές του καλοκαιριού ήταν περισσότερο ενεργή, ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο όλο και σε μικρότερη συχνότητα. 

Μερικές από τις αναρτήσεις της αφορούσαν τα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών της αλλά και τα δικά της.

Δες τις τελευταίες αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα στα social media πριν το «διάλειμμα» που αποφάσισε να κάνει:

© 2024 tlife.gr