Χριστίνα Μπόμπα: Οι ξέγνοιαστες στιγμές στην Αλικαρνασσό και ο λόγος που ταξίδεψε στην Κύπρο! [pics,vid]

Το Survivor ολοκληρώθηκε και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα έφυγαν από τον Άγιο Δομίνικο! Το reality επιβίωσης τέλειωσε το βράδυ της Κυριακής με μεγάλη νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα, ενώ ο τελικός πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία. Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε μερικές ημέρες στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό να δει την οικογένεια του παρουσιαστή και στη συνέχεια ταξίδεψε στην Αλικαρνασσό, για τον μεγάλο τελικό! Η Χριστίνα Μπόμπα φυσικά δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του συζύγου της, ενώ το Survivor ολοκληρώθηκε ανήμερα των γενεθλίων της!

Μαζί με την νικήτρια Κατερίνα Δαλάκα και τις υπόλοιπες παίκτριες του reality, η μελαχρινή καλλονή πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές, κάνοντας βουτιές και βόλτες στην πανέμορφη Αλικαρνασσό. Μάλιστα, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicalli έκαναν water sports, με την Χριστίνα να νιώθει ότι βρίσκεται στο… Survivor! Οι καλοκαιρινές της διακοπές μόλις ξεκίνησαν, ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα θα κάνει ένα διάλειμμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Κύπρο.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται ήδη από χθες στην Κύπρο, με αφορμή τα Madame Figaro Βeauty Awards, τα οποία θα παρουσιάσει σήμερα η όμορφη Influencer. Η Χριστίνα έκανε fitting χθες το μεσημέρι στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου και αναμένεται να είναι… εντυπωσιακή!

Όπως μας ενημέρωσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επόμενος σταθμός του ζευγαριού αποτελεί η… Μύκονος!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164