Χριστίνα Μπόμπα: Οι “μετακινήσεις 6” στο κέντρο της Αθήνας και οι χαλαρές στιγμές στο σπίτι [pics]

Ο Απρίλιος ήρθε, έφυγε και εμείς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας προκειμένου να προστατευτούμε από τον κορονοϊό. Ωστόσο, ο Μάιος βρίσκεται προ των πυλών και αναμένεται να είναι καλύτερος, αφού από τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα μπορούμε να μετακινηθούμε χωρίς στέλνουμε μηνύματα στο 13033. Η Χριστίνα Μπόμπα, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, αδημονεί για τη στιγμή που θα επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς της.

Η όμορφη nfluencer τηρεί ευλαβικά τις οδηγίες της πολιτείας και βγαίνει από το σπίτι της για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Η ίδια έχει προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα και αξιοποιεί το χρόνο της στο σπίτι κάνοντας από γυμναστική στο σαλόνι μέχρι και…  ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι της. Ως ενεργή χρήστης του Instagram η Χριστίνα Μπόμπα δεν παύει να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από τη ζωή της εν μέσω καραντίνας.

Μία από τις συνήθειες που έχει αποκτήσει τον τελευταίο καιρό είναι ο απογευματινός περίπατος.  Η Χριστίνα Μπόμπα στέλνει “6” στο 13033, φοράει τα αθλητικά της και απολαμβάνει την άνοιξη στην Αθήνα περπατώντας στα αγαπημένα της σημεία. Παράλληλα, χαλαρώνει στο σπίτι της κάνοντας όνειρα για το μέλλον!

Δες φωτογραφίες:

Ένα λουλούδι ήταν αρκετό για να της φτιάξει τη διάθεση!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164