Site icon TLIFE

Χριστίνα Μπόμπα: Περίπατος στο Ζάππειο για την εγκυμονούσα influencer μαζί με τη μητέρα και την κουμπάρα της

Το 2021 πρόκειται να είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Η γνωστή influencer διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έτσι, περίπου στα τέλη Ιουνίου αναμένεται να κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κορίτσια τους. 

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, η Χριστίνα Μπόμπα φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι της και να ξεκουράζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν και μέχρι πρότινος πήγαινε καθημερινά στα γραφεία της εταιρείας που έχουν μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πλέον, μιας και εκείνη προτιμά να δουλεύει από το σπίτι.

Στον ελεύθερο χρόνο της, η Χριστίνα Μπόμπα περιπλανιέται στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό της τους φίλους της. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τη μητέρα της, κ. Γιώτα και την κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου. Οι τρεις γυναίκες απόλαυσαν τη βόλτα τους στο Ζάππειο και χάρηκαν τον ηλιόλουστο και ανοιξιάτικο καιρό.

Μπορεί η κ. Γιώτα να μένει μόνιμα στη Φθιώτιδα, όμως ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της εγκυμονούσας κόρης της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr