Από το πρωί τα social media έχουν γεμίσει με τρυφερές αναρτήσεις ζευγαριών που θέλουν να εκδηλώσουν την αγάπη τους και τον έρωτά τους για τον άνθρωπό τους. Αναμεσά τους και πολλά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Μεταξύ αυτών και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι κάθε χρόνο θα κάνουν κάποια σχετική ανάρτηση με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer, ανήρτησε μια φωτογραφίες της με τον παρουσιαστή από το πρόσφατο ταξίδι τους στη Βολιβία, στα πλαίσια των γυρισμάτων για την εκπομπή Reunion.
Στο στιγμιότυπο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, ποζάρουν σε έναν δρόμο της Βολιβίας, ενώ ακουμπάνε τρυφερά τα πρόσωπά τους.
«Ο Βαλεντίνος μου», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories ![](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%2024%2024'%3E%3C/svg%3E)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ