Site icon TLIFE

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μαγικές στιγμές σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας! [pics,vid]

Φέτος, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξαν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ελληνικούς προορισμούς, και όχι σε κάποια πόλη του εξωτερικού όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια! Βέβαια, το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη και ποτέ δεν ξέρεις για που θα το βάλει το ερωτευμένο ζευγάρι… Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που έκαναν στην Μύκονο μαζί με τους κουμπάρους τους αλλά και τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali, ο γνωστός παρουσιαστής έφυγε για την καθιερωμένη κρουαζιέρα του στις Κυκλάδες. Αφού τέλειωσε με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πήρε το κορίτσι του και πήγαν στο… Κατάκολο της Ηλίας!

Το αγαπημένο ζευγάρι ξεκουράστηκε όσο μπορούσε από τα άγχη της μετακόμισης και γέμισε μπαταρίες, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους του! Ανάμεσα στην παρέα τους ήταν και ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου αλλά και η καλλονή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου! Όλοι μαζί απόλαυσαν δροσερές βουτιές στις υπέροχες παραλίες της Πελοποννήσου, ενώ κάθε βράδυ μαζευόντουσαν και έπαιζαν όλοι μαζί παιχνίδια.

Με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα, η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματούσε να ποζάρει και να βγάζει βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ως σωστή… Instagrammer!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Πλέον, το ζευγάρι βρίσκεται στην Αθήνα και ετοιμάζει το επόμενο ταξίδι του!

© 2024 tlife.gr