Χριστίνα Μπόμπα: Το δημόσιο μήνυμα υποστήριξης στις γυναίκες που έπεσαν θύματα βίας και παρενόχλησης

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος σε δίδυμα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί τις τρέχουσες εξελίξεις και όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος, με τις δεκάδες καταγγελίες και αποκαλύψεις για ψυχολογική βία και σεξουαλική παρενόχληση.

Μια μέρα μετά την γλυκιά αποκάλυψη των φύλων των μωρών που περιμένει, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να στείλει και δημόσια ένα μήνυμα υποστήριξης σε όλες τις γυναίκες που μπόρεσαν να βρουν το κουράγιο, το θάρρος και τη δύναμη να βγουν να μιλήσουν.

“Μέσα στη μεγάλη χαρά που διανύουμε αυτό το διάστημα προσωπικά, αφού μεγαλώνει η οικογένειά μας, παρακολουθώ και εγώ ως απλή θεατής την επικαιρότητα σε σχέση με την κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής. Από μέσα μου ως μέλλουσα μανούλα αναβλύζει αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο και πηγαία το μόνο που νιώθω είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! 

Ευχαριστούμε όλους και όλες εσάς που βρίσκετε το θάρρος να μιλάτε ανοιχτά, να καταγγέλετε και να αλλάζετε μια κακή πραγματικότητα και μια διαστρεβλωμένη κουλτούρα! Σας ευχαριστούμε που φτιάχνετε έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μας” έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στα Instagram Stories της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164