Χριστίνα Παππά: «Πώς να ηρεμίσω με έναν άνθρωπο που με έχει βρίσει, με έχει χτυπήσει, με έχει πατήσει»

Η Χριστίνα Παππά λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άνδρα στη Γλυφάδα μίλησε στο «Λοιπόν» και στον Παναγιώτη Βαζαίο για την σκληρή εμπειρία που βίωσε.

Όπως αναφέρει η γνωστή επιχειρηματίας – ηθοποιός οι περαστικοί οι οποίοι στην πλειοψηφία ήταν γυναίκες, μπήκαν στη μέση ώστε να διακόψουν τον έντονο τσακωμό μετά την επίθεση έξω από φαρμακείο.

Πως είσαι μετά την επίθεση που δέχθηκες έξω από φαρμακείο της Γλυφάδας;

Είμαι ακόμη σοκαρισμένη. Έμεινα πάνω από πέντε μέρες κλεισμένη στο σπίτι μου. Πονάνε ο αυχένας μου και η σπονδυλική μου στήλη ακόμη. Όσο και να τα έχω πει, πρέπει να αλλάξουν κάποιοι νόμοι στην Ελλάδα. Δεν γίνεται να χρωστάς στην εφορία και να μπαίνεις φυλακή και κάποιος που δέρνει να κυκλοφορεί ελεύθερος στον δρόμο. Έχει παραγίνει το κακό τελευταία. Θα γίνουμε ζούγκλα στο τέλος.

Τι έγινε ακριβώς με αυτόν τον άνδρα και γιατί σου επιτέθηκε;

Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα – με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ – και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Δεν τον είχα κλείσει αλλά, και αυτό να είχε συμβεί, ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε. Βγαίνω έξω και του λέω: «Τώρα θα πάρω την αστυνομία ρε αλήτη». Τότε πήρε φόρα και με πάτησε με το αυτοκίνητο, έπεσα πάνω στο καπό. Βγήκε έξω, με άρπαξε από τα χέρια και με πέταξε πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν κάποια άτομα εκεί και μας χωρίσανε, περισσότερο οι γυναίκες.

Μου ζητούσαν να ηρεμήσω. Πως όμως; Με έναν άνθρωπο που με έχει βρίσει, με έχει χτυπήσει, με έχει πατήσει. Στο τέλος θα μας βρίζουν, θα μας χτυπάνε τις γυναίκες και αυτοί θα μένουν ατιμώρητοι.

Τελικά όταν πήγες στο τμήμα, του έκανες μήνυση

Εγώ δεν ήμουν μέσα μαζί του στο τμήμα, είχα τόσα νεύρα που δεν μπορούσα να τον βλέπω. Ήρθε ο γιος μου για να υποβάλουμε μήνυση, αλλά του είπε μια ιστορία ο κύριος αυτός, ότι έχει χάσει τη δουλειά του και έχει ένα παιδί άρρωστο με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Εκεί λύγισε το παιδί μου, όπως λύγισα και γω. Τώρα που το σκέφτομαι, βέβαια, θυμώνω με τον εαυτό μου που μετά από ένα τέτοιο περιστατικό άφησα αυτόν τον κύριο ατιμώρητο. ξαναλέω ότι θα πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι στην Ελλάδα. Κάποιος που είναι βίαιος και δέρνει, θα πρέπει να μπαίνει στη φυλακή ή να του επιβάλουν ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Πίστεψε με, πιο πολύ θα θα τους πειράξει το χρηματικό πρόστιμο παρά η φυλακή. Ζήτησε συγνώμη στο τέλος και ότι ήταν μετανιωμένος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164