Χριστίνα Παππά: «Υπάρχουν γυναίκες που τους σταματά η σεξουαλική επιθυμία, εγώ είμαι σε κατάσταση χειμερίας νάρκης»

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε για τον λόγο που το σεξ δεν παίζει πια τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

«Πίστεψέ με δεν παίζει κανένα ρόλο πλέον στη ζωή μου, ούτε που το σκέφτομαι! Γελάω με μία παλιά μου συνέντευξη που έλεγα: «Υπάρχει ζωή χωρίς το σεξ;» Κι όμως υπάρχει Την ατάκα αυτή τότε την είχα πει επειδή ήμουν φουλ ερωτευμένη. Γενικά εγώ στη ζωή μου είμαι πολύ συναισθηματική και αγκαλίτσας, δεν ήταν ποτέ απόλυτη προτεραιότητά μου το σεξ. Τώρα είμαι σε μία ηλικία που δεν με απασχολεί καθόλου. Ακόμα και ο Brad Pitt να έρθει μπροστά μου, δεν θα τον κοιτάξω» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά.

Η Δέσποινα Βανδή είπε ότι και μετά τα πενήντα η λίμπιντο δεν πέφτει, συμφωνείς εσύ με αυτό;

Εγώ διαφωνώ. Υπάρχουν γυναίκες που τους σταματά η λίμπιντο και η επιθυμία για σ@ξ κι υπάρχουν γυναίκες που συνεχίζουν να έχουν όρεξη για σεξουαλικές επαφές. Τη Δέσποινα τη χαίρομαι και της βγάζω το καπέλο. Πολλές φορές έχω πει: «Μακάρι να μου συνέβαινε κι εμένα». Από την άλλη παίζει ρόλο ότι έχω να ερωτευτώ χρόνια, οπότε ίσως και για αυτό δεν φτερουγίζει και το σώμα μου. Είμαι σε κατάσταση χειμερίας νάρκης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164