Χριστίνα Πολίτη σε Έλενα Ακρίτα για Κατερίνα Παναγοπούλου: «Αυτά τα σχόλια είναι άτοπα»

Αρνητικά κατέκρινε η Έλενα Ακρίτα την εμφάνιση της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Σε αναρτήσεις της στο facebook, η βουλευτίς του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το look της παρουσιάστριας ειδήσεων του Mega. (δες εδώ περισσότερα)

Στη δεύτερη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, «παρενέβη» και η Χριστίνα Πολίτη, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Με όλη την εκτίμηση που σου έχω, και ως μία από τις πρώτες που σχολίαζαν εμφανίσεις με το γάντι σε εβδομαδιαίο περιοδικό την εποχή που ήταν της μόδας το κράξιμο από όλους όσους κάνουν τους woke politically correct τώρα, να πω πως Zeus φοράνε πλέον όλες, πως αυτά τα σχόλια στην εποχή της κορεκτίλας ακόμα και για μένα είναι άτοπα, αφού η εποχή μας μαστίζεται από την κακογουστιά , ειδικά σε τηλεόραση και πολιτική.. Σαν multitasking γυναίκα στο χώρο τόσα χρόνια φυσικά και παρακολουθείς τον γνωστό αγώνα για στάτους, αναγνώριση, αναρρίχηση κλπ κλπ με όποιον τρόπο, praise be.. (και ένα τελευταίο.. η Μαρέβα, που σίγουρα δεν ασχολείται την γκαρνταρόμπα της όμορφης παρουσιάστριας, στην Κύπρο ήταν όντως υπέρκομψη με το μαύρο, και θα συμφωνούσε και ο Βασίλης Ζούλιας).

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στη Χριστίνα Πολίτη: «Όταν ως δημοσιογράφος ανήκεις στην 4η εξουσία – που σημαίνει πως ελέγχεις τις άλλες τρεις – σε πολιτικής φύσεως δεξίωση δεν φοράς ρούχα της συζύγου του εκάστοτε πρωθυπουργού. Μόνο σε ιδιωτικές εκδηλώσεις όπου κανείς δεν έχει δικαίωμα να σε κρίνει.

Καλώς όρισες πάντως στον σχολιασμό εδώ, χρόνια έχουμε να σε δούμε από τα μέρη μας κι έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι… ευαισθητοποιήθηκες μόνο για να υπερασπιστείς την κ. Γκραμπόφσκι», με τη Χριστίνα Πολίτη να αποκρίνεται: «Δεν υπερασπίστηκα κανέναν. Έγραψα τη γνώμη μου για τα ρούχα. Τώρα είδα και τις υπόλοιπες αναρτήσεις σου. Στα ρούχα θα μείνω. Και μόνο γι’ αυτά θα επιστρέφω με χαρά».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164