Χρήστος Φερεντίνος: «Είναι μια νέα πρόκληση, ένα καινούργιο βήμα και έχει πολύ ενδιαφέρον»

Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει για τη νέα σεζόν στο ΣΚΑΙ και υποδέχεται αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Still Standing.

Μιλώντας στην εκπομπή Summer’s Cool και στη δημοσιογράφος, Κωνσταντίνα Μαύρου, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι αποτελεί μια νέα πρόκληση για τον ίδιο.

«Το Still Standing είναι μια νέα πρόκληση, μια νέα φάση, όλα νέα. Γιατί είναι ένα καινούργιο βήμα και σαν καινούργιο έχει πολύ ενδιαφέρον. Έχει και την αγωνία του αλλά έχει αυτή τη δημιουργική φάση που είναι σούπερ. Να κουμπώσουμε όλοι μαζί, να κουρδιστούμε, να μάθουμε τα βήματα μας και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Ανυπομονώ κατ’ αρχήν να μείνω όρθιος! Να μην πέσω μέσα γιατί… παντού έχει τρύπες στο πλατό όπως θα δουν οι τηλεθεατές μας. Είναι πολύ διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι. Είναι πολύ ωραίο, πολύ γρήγορο, μ’ αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζω να αρέσει και στους τηλεθεατές», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.

«Κάθε φορά, αν δεν ζεις σαν παρουσιαστής το παιχνίδι, δεν έχει ενδιαφέρον ούτε για μένα ούτε για τους τηλεθεατές», κατέληξε ο Χρήστος Φερεντίνος με αφορμή την παρουσίαση του Still Standing. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164