Χρήστος Κούτρας – Γιάννης Ντσούνος: Σε σπάνια εμφάνιση με τις συζύγους τους – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος την Παρασκευή 19/7 έριξαν αυλαία και αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την 9η χρονιά της συνεργασίας τους στον ΣΚΑΙ.

Μια μέρα μετά, οι δύο δημοσιογράφοι πραγματοποίησαν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με τις συζύγους τους και βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Γιάννης Ντσούνος που είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Τζιάλλη, κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν σταμάτησε να αφιερώνει τραγούδια στη σύζυγό του και να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά. Από την άλλη, ο Χρήστος Κούτρας με τη σύζυγό του, Λυδία Αδαμοπούλου ήταν πιο διακριτικοί, απόλαυσαν το πρόγραμμα και τραγουδούσαν τις επιτυχίες του καλλιτέχνη.

Οι τέσσερις τους φαίνεται πως διατηρούν άψογες σχέσεις, αφού και οι δύο γυναίκες είναι δημοσιογράφοι και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Ντσούνος με την Μαρίνα Τζιάλλη έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο, ενώ ο δημοσιογράφος έχει έναν ακόμη γιο από τον πρώτο του γάμο.

Ο Χρήστος Κούτρας με τη Λυδία Αδαμοπούλου έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, τον Ορέστη και τη Μελίνα.

Φωτογραφίες: Στέλιος Γασπάρης

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164