Site icon TLIFE

Χρήστος Μάστορας: Η ανακοίνωση του τραγουδιστή για την sold out συναυλία με τις Melisses στην Αθήνα

Ο Χρήστος Μάστορας και οι Melisses ξεκινούν καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα, ενώ σε κάποιους σταθμούς μαζί τους θα είναι και η Έλενα Παπαρίζου.

Μάλιστα, η συναυλία τους στην Αθήνα βγήκε sold out, με συνέπεια ο Χρήστος Μάστορας να ανακοινώσει μέσα από τα προσωπικά του social media ότι πρόκειται να αλλάξει ο χώρος διεξαγωγής της. Από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας πρόκειται να γίνει εν τέλει στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

«Αγαπημένοι μας, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το συγκινητικό sold out της συναυλίας μας στο Κατράκειο στις 9 Σεπτεμβρίου. Δεχθήκαμε εκατοντάδες μηνύματα από φίλες και φίλους που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο. Προσπαθήσαμε να δώσουμε περισσότερα εισιτήρια αλλά δεν ήταν εφικτό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε δεύτερη συναυλία στο Κατράκειο αλλά δεν υπήρχαν κατάλληλες ημερομηνίες.

Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη μία και μοναδική συναυλία μας στην Αθήνα σε ένα χώρο μεγαλύτερο και αντάξιο των προσδοκιών μας και των απαιτήσεων σας. Η συναυλία μας λοιπόν μεταφέρεται στην Πλατεία Νερού την ίδια ημέρα, στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6:30 μ.μ.

Θα έχουμε τη χαρά να παίξουμε στο πιο μεγάλο και στο πιο φαντασμαγορικό stage που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Στη μεγάλη μας μουσική παρέα θα έχουμε την number one star Έλενα Παπαρίζου, την υπέροχη Marseaux και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Τέλος, θα γιορτάσουμε με όλους εσάς παρέα τα 15 χρόνια ΜΕΛΙSSES. Εκεί θα χωρέσουμε όλοι!» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Η συναυλία της 9ης Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στην Πλατεία Νερού (Φάληρο), αντί για το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί για το Κατράκειο ισχύουν και στην Πλατεία Νερού, ενώ επιπλέον εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Την ίδια ώρα, το νέο τους single, «Μοναχική Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, έγινε διπλά πλατινένιο, με περισσότερα από 21 εκατομμύρια stream points, έχοντας παραμείνει στο no1 του ραδιοφωνικού airplay επί 1 μήνα και επί μακρόν στο no1 των γενικών και των μουσικών trends του YouTube, όπου μετρά πάνω από 5,2 εκατομμύρια views.

© 2024 tlife.gr