Χρήστος Μάστορας: Η φωτογραφία στο σκάφος μαζί με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Πριν από λίγες ημέρες ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη συμπλήρωσαν δύο χρόνια σχέσης και το γιόρτασαν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα είχε ταξιδέψει στη Σίφνο για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών, γεγονός που είχε αποκαλύψει με αναρτήσεις της στα social media η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Ο επόμενος σταθμός που επισκέφθηκαν είναι η Ζάκυνθος, αυτή τη φορά όμως, δεν ταξίδεψαν μόνοι τους αφού στην παρέα τους ήταν και αγαπημένοι του φίλοι.

Ο Χρήστος Μάστορας περνώντας όμορφες στιγμές με την αγαπημένη του, θέλησε να μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους, δείχνοντάς μας πώς περνάει με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το ζευγάρι, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, είχε νοικιάσει ένα σκάφος για να καταφέρει να δει και παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο.

Οι δυο τους απόλαυσαν τις βουτιές του, περιηγήθηκαν στις καταγάλανες παραλίες του νησιού και στο τέλος έβγαλαν και τις απαραίτητες φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασαν αργότερα στο Instagram.

Σε μια από τις εικόνες θα δεις τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη ξαπλωμένη στο σκάφος, ενώ ο Χρήστος Μάστορα στέκεται όρθιος, φωτογραφίζοντάς την. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164