Site icon TLIFE

Χρήστος Μάστορας: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σήμερα Πέμπτη 1/8 συμπληρώνουν δύο χρόνια σχέση και παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν μερικούς μήνες περί κρίσης, οι δυο τους είναι μαζί και από αγαπημένοι από ποτέ.

Ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει βρει όλα όσα έψαχνε στο νεαρό μοντέλο, καθώς από τους πρώτους μήνες της η σχέση τους προχώρησε πολύ γρήγορα, ενώ πλέον μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Αυτό το διάστημα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή να είναι αυξημένες, καθώς μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την ταινία «Υπάρχω» ακολουθεί η καλοκαιρινή του περιοδεία με τις ΜΕΛΙSSES. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αναμένεται να συνοδεύει τον σύντροφό της σε κάποιες από τις συναυλίες του με τις Melisses, εφόσον το επιτρέψουν οι δικές της υποχρεώσεις.

Ο Χρήστος Μάστορας, με αφορμή την επέτειό του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε μια σπάνια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες από διάφορες στιγμές.

Σε μια από αυτές μάλιστα, τους είδαμε να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Φωτογραφίες: Instagram

© 2024 tlife.gr