Χρήστος Μάστορας: Τα συγκινητικά on stage λόγια για τον πατέρα του και η αφιέρωση

Ο Χρήστος Μάστορας άνοιξε την καρδιά του μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες θεατές και συγκίνησε μιλώντας για τον πατέρα του, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES στην Καβάλα, στο κατάμεστο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του πατέρα του Χρήστου Μάστορα, Άλφρεντ, με τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη να μιλά με συγκινητικά λόγια και να του αφιερώνει από σκηνής ένα ιδιαίτερο τραγούδι, το «Αχ Ελλάδα».

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική βραδιά. Σαν σήμερα, το 1961 γεννήθηκε ένας σουπερ ήρωας. Δε φορούσε τη μπέρτα του Superman, ούτε μάσκα για να κρύψει την ταυτότητα. Εξαιτίας όμως αυτής της ταυτότητας, καλώς ή κακώς στα ξένα ήταν Έλληνας και στην Ελλάδα ήταν ξένος. Η υπερδύναμή του, είναι το λιονταρίσιο θάρρος του, η άβολη ειλικρίνειά του, οι απύθμενες γνώσεις του και το μισό τσιγάρο στο στόμα για να σε προειδοποιεί να μην παίξεις μαζί του και καείς.

Μου έμαθε να μη φοβάμαι. Μου έμαθε να αμφισβητώ τα πάντα αλλά και να σέβομαι. Μου έμαθε και την καλή μουσική. Χρόνια πολλά μπαμπά. Αυτό το τραγούδι στο αφιερώνω μέσα από την καρδιά μου, γιατί εσύ μου έμαθες τον Νίκο Παπάζογλου» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.

Δες το σχετικό βίντεο

Οι ΜΕΛΙSSES συνεχίζουν τη φετινή επιτυχημένη περιοδεία τους με σταθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και, συγκεκριμένα, σε Σίβηρη, Αλεξανδρούπολη και Κατερίνη (16, 17 και 19 Αυγούστου). Εισιτήρια εδώ

Παράλληλα, το νέο τους hit, «Μοναχική Καρδιά», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records, συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία του, έχοντας ήδη γίνει δίπλα πλατινένιο σε περίπου ενάμιση μήνα, no1 του ραδιοφωνικού airplay επί 1 μήνα συνεχόμενα, καθώς και no1 και στις γενικές και στις μουσικές τάσεις του YouTube επί σειρά εβδομάδων.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164