Χρήστος Μάστορας: Το βίντεο με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το τρυφερό μήνυμα

Ο Χρήστος Μάστορας εξέφρασε για ακόμα μία φορά τον έρωτά του για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, δημοσιεύοντας ένα τρυφερό καλοκαιρινό βίντεο.

Ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο με στιγμές τους στην παραλία, ενώ στο τέλος εμφανίζεται να κουβαλάει την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην πλάτη του και λέει: «Δεν μ’ αρέσει να περπατάει η γυναίκα μου… Ένας άντρας πρέπει να σέβεται!».

Μάλιστα, με αυτό το βίντεο ο Χρήστος Μάστορας κάνει και μία αποκάλυψη, καθώς προαναγγέλει ότι σύντομα οι ΜΕΛΙSSES θα κυκλοφορήσουν νέο τραγούδι!

Τη στιγμή που το πρόσφατο hit τους «Μοναχική Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνεχίζει να σαρώνει, καθώς σε περίπου 20 ημέρες έγινε χρυσό με πάνω από 5.000.000 streams points, ήταν επί μακρόν no1 στις γενικές τάσεις του YouTube και παραμένει σταθερά no1 στις μουσικές τάσεις με περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια προβολές, βρίσκεται στο top3 του ραδιοφωνικού airplay και στο no1 του Spotify Viral50, το κορυφαίο συγκρότημα θα μοιραστεί με το κοινό το «La Luna».

Το «La Luna» είναι ένα ανεβαστικό τραγούδι που οι ΜΕΛΙSSES είπαν στις περσινές επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες τους κι αγαπήθηκε αμέσως. Θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την τεράστια επιτυχία του «Μοναχική Καρδιά», το κορυφαίο συγκρότημα αποφάσισε να κυκλοφορήσει σύντομα το κομμάτι.

 

@xmastoras_official Η παραγγελία έρχεται απο πέρυσι αλλα τώρα όντως εχει φύγει το παιδί 😅 #tiktok #fyp #foryou #lalouna #newsong #mellises🐝🐝 #xmastoras ♬ original sound – XMastoras

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164