Ένα αδελφάκι στο γιο τους Μιχάλη χάρισαν ο Χρήστος Μενιδιάτης και η σύζυγός του Νάνσυ Μπίσια! Η σύζυγος του τραγουδιστή γέννησε χθες αργά το απόγευμα, ένα υγιέστατο αγοράκι συμπληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού.
Η σύζυγος του Χρήστου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, όλα πήγαν καλά και ο Μενιδιάτης junior γεννήθηκε 3.600!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το ΤLIFE,επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος δεν μπορούσε να … κρύψει τη μεγάλη του χαρά για το νέο μέλος της οικογένειας!
“Αυτές οι στιγμές ειναι μοναδικές. Είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου. Πρώτα ο ερχομός του πρώτου μου γιου και τώρα του δεύτερου γιου μου”. Ο τραγουδιστής μας αποκάλυψε και ότι ο γιος τους θα πάρει το όνομα του μπαμπά της Νάνσυς δηλαδή Παναγιώτης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
O ευτυχισμένος μπαμπάς Χρήστος έγραψε χθες στα προσωπικά του social media για τον ερχομό του γιου του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories ![](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%2024%2024'%3E%3C/svg%3E)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ