Site icon TLIFE

Χρήστος Μπάρκας: Το δημόσιο “ευχαριστώ” μετά την αποχώρηση από το MasterChef – “Με το χέρι στην καρδιά…”

Ο Χρήστος Μπάρκας δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του MasterChef και αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης. Λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου, ο 33χρονος μάγειρας έκανε τον δικό του απολογισμό στο Instagram και σε ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε αναφέρθηκε στην πορεία που είχε στον διαγωνισμό μαγειρικής, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους πίστεψαν στις ικανότητές του και επισημαίνοντας πώς του δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσει πολλές χρήσιμες γνώσεις γαστρονομίας.

Ωστόσο, σε επόμενη ανάρτησή τους, ο ίδιος θέλησε να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για το MasterChefπίσω από τις κάμερες και αναφέρθηκε στο… κόσμο της τηλεόρασης, όπως τον γνώρισε για πρώτη φορά εκείνος.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Οι αφανείς ήρωες, οι άνθρωποι που ήταν κοντά μας όλο αυτό το διάστημα χωρίς εσείς να τους βλέπετε, αλλά και οι άνθρωποι που εμείς χωρίς εκείνους δεν θα ήμασταν οι ίδιοι. Νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω για τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, οι άνθρωποι αυτοί είναι μια σπουδαία ομάδα 70 και πλέον ατόμων που ήταν μαζί μας κάθε μέρα! Παραγωγοί, δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και ηχολήπτες… ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν είχα δει ποτέ πως γυρίζεται μια εκπομπή και δεν ήξερα πως είναι ο κόσμος της τηλεόρασης. Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν μπορώ να σας πω ότι ο κόσμος της τηλεόρασης που εγώ γνώρισα είναι πολύ ευγενικοί άνθρωποι, χαμογελαστοί με μεράκι και πάθος για τη δουλειά τους. Ήταν δίπλα μας σε ότι τους χρειαζόμασταν, στα εύκολα, στα δύσκολα και πάντα με μια σκέψη να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα για όλους εσάς εκεί έξω! Άνθρωποι που αγαπούσαν πολύ όλο αυτό που κάνουν και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολη η δουλειά τους! Σ αυτή λοιπόν την ομαδάρα εγώ οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί ξέρω πολύ καλά ότι η επιτυχία της εκπομπής και όλων εμάς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και σ εκείνους! Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά και εγώ ένιωσα ότι συνεργάστηκα με τους καλύτερους! Ευχαριστώ λοιπόν το @starchanneltv για την ευκαιρία που μου έδωσε και φυσικά όλη την ομάδα του @masterchefgr, σας αγαπώ πολύ!».

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή!

© 2024 tlife.gr