Χρήστος Χολίδης: «Δεν σκέφτομαι καθόλου το γάμο»

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε στο περιοδικό Glam για το πως νιώθει για το γάμο και εξήγησε τους λόγους που δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε αυτή τη κίνηση: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Μ΄αυτά που βλέπω και μ΄αυτά που ακούω… Και να παντρευτώ τι σημαίνει; Τα διαζύγια είναι περισσότερα κι από τους γάμους». Ενώ εξήγησε πως τον ενδιαφέρει ο άνθρωπος σε μία σχέση να του κάνει “κλικ” κι όχι αν είναι γνωστή η κοπέλα ή όχι.

Φυσικά δεν έλειψε να σχολιάσει κι όλους αυτούς που λένε πως ο Χρήστος είναι πολύ ευγενικός και περιποιητικός με τις γυναίκες: «Εγώ τα πράγματα τα έμαθα έτσι… Γεννήθηκα στο Αιγάλεω, μεγάλωσα στα τσιμέντα. Έτσι έμαθα το κόλπο του πώς γίνεται με τις γυναίκες. Πώς πρέπει να κυνηγάς, πώς πρέπει να΄σαι κύριος, πώς πρέπει να είσαι άντρας στο λόγο και στη συμπεριφορά σου».

Ο ίδιος άλλωστε προερχόμενος όπως ο ίδιος λέει από τα λίγα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ξανα γυρίσει σε αυτά «Εγώ στα λίγα έμαθα, από το μηδέν ξεκίνησα και έχω μάθει σ΄αυτά. Δεν με φοβίζει να ξαναγυρίσω στο Αιγάλεω, μια χαρά θα είμαι κι εκεί».

Ενώ τέλος δεν δίστασε να δηλώσει πως εξαγριώνεται όταν επιτίθενται άδικα στην Ελλάδα και τους Έλληνες: «Τεμπέληδες Έλληνες; Έχω ένα θέμα εγώ με την Ελλάδα, με τη σημαία και όλ΄αυτά, επειδή τα υπηρέτησα και έφτυσα αίμα γι΄αυτή τη σημαία… δεν μπορώ… Δηλαδή μακάρι να τους είχα μπροστά μου και να τους άρχιζα στα κλοτσίδια, αλλά δεν τους έχω μπροστά μου…»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164