Χρήστος Χολίδης: Χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γκιουζέλη – Φωτογραφίες

Ο Χρήστος Χολίδης, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθεί να μην απασχολεί ούτε με την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός τραγουδιστής, τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με την Κατερίνα Γκιουζέλη, μία γυναίκα που δε σχετίζεται με τον καλλιτεχνικό χώρο κι γι’ αυτό και οι δύο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας μάλιστα τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Μια χαρά είμαι στα προσωπικά μου. Δόξα τω Θεώ. Μ’ αρέσει πολύ η οικογένεια, απλά δεν είχε τύχει. Τώρα, όταν θα τύχει θα το μάθετε τελευταίοι. Ο στόχος μου είναι να μην το μάθετε καθόλου. Θέλω παιδιά. Μεγάλωσα πια» είχε δηλώσει ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη!».

Ο τραγουδιστής, σε ένας διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γκιουζέλη για να κάνουν τα ψώνια τους και παράλληλα να απολαύσουν και τη βόλτα τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας και όπως θα δεις και στις εικόνες οι δυο τους ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι.

Δες τις φωτογραφίες

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164