Your Face Sounds Familiar : Τι γεύση μας άφησε η πρεμιέρα;

Πρεμιέρα ήταν και πέρασε… Το νέο πολυσυζητημένο σόου του ΑΝΤ1 τράβηξε αυλαία και εννοείται πως φρόντισα να μην χάσω την πρεμιέρα του, μιας και επίσης εννοείται πως ήθελα να έχω άποψη γι ΄αυτό το νέο τηλε-φρούτο από τους πρώτους.

“Your Face Sounds Familiar” ,λοιπόν, και πραγματικά μπορώ να πω πως στο σύνολό της ήταν μία παραγωγή που μου άφησε θετικές εντυπώσεις και μου άφησε θετικές εντυπώσεις γιατί μαζί της πέρασα καλά. Την χάζεψα, με χαλάρωσε και με έκανε ώρες – ώρες και να χαμογελάσω.

Ηταν ένα πραγματικά ευχάριστο πρόγραμμα και ένα πρόγραμμα αναμφισβήτητα πολύχρωμο που με την “τρέλα” την οποία το χαρακτηρίζει σε τσιγκλούσε να το παρακολουθήσεις, μιας και μία περιέργεια την είχες για το τι ακολουθούσε στην συνέχεια και δεν πειράζει που το αποτέλεσμα ώρες – ώρες σε απογοήτευε! Γιατί για να είμαστε ειλικρινείς υπήρχαν κι αυτές οι περιπτώσεις.

Βέβαια, οφείλω να επισημάνω, πως και λιγότεροι καλλιτέχνες να ήταν και να μεταμορφωνόντουσαν, δεν θα με χαλούσε… Ισα-ίσα μπορεί να βοηθούσε στο να υπάρξει και μία… επιτάχυνση της όλης διαδικασίας, μιας και για πολλοστή φορά ο ΑΝΤ1 μας παρουσίασε όχι ένα απλό σόου, αλλά ένα σόου… Μπεν Χουρ, το οποίο ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 9.00 το βράδυ και έφτασε 1.00 τα χαράματα για να ρίξει αυλαία.

Δηλαδή, αν την άλλη μέρα ανήκεις στους τυχερούς που εξακολουθούν να έχουν δουλειά σε αυτό τον τόπο, αποκλείεται να έμενες να ξενυχτήσεις για να παρακολουθήσεις όλο το performance από την αρχή μέχρι το τέλος. Αφήστε που μοιραία τόσες ώρες υπήρχαν κι εκείνα τα διαστήματα που ένιωθες να πλήττεις θανάσιμα.

Για την κριτική επιτροπή τώρα, χρειάζεται δουλειά για να στρώσει… Χημεία μεταξύ τους δεν υπάρχει και φαίνεται. Η΄μάλλον για να ακριβολογώ δεν γνωρίζονται καλά οι άνθρωποι και αυτό φαίνεται. Πρέπει να τρέξει ο χρόνος για να μπορέσουν να βρουν κάποιους κοινούς κώδικες, όπως επίσης και για να… ξεκουμπωθούν, μιας και λόγου χάρη ο Αλέξανδρος Ρηγας ήταν φοβερά συγκρατημένος, σε αντίθεση με τον Γεράσιμο Γεννατά ο οποίος βρισκόταν σε μία υπερδιέργεση, η οποία υπήρξαν στιγμές που λειτούργησε σαν μπούμερανγκ για την τηλεοπτική του εικονα.

Το σόου ξεκίνησε με τις μεταμορφώσεις της επιτροπής, όπου η Μπέσυ Μάλφα ήταν πολύ καλή σαω Εντίθ Πιάφ, ο Γεράσιμος Γεννατάς καταπληκτικός σαν Φρέντυ Μέρκιουρι, μιας και για πολλοστή φορά μας απέδειξε το πηγιαίο ταλέντο που έχει ως καλλιτέχνης, ο Αλέξανδρος Ρήγας εντελώς αδιάφορος και η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν απλώς η… ωραία της όλης υπόθεσης ή μάλλον ήταν η… Κατερίνα της όλης παρέας. Γιατί με μία κιθάρα και με ένα ζευγάρι κόκκινες μπότες δύσκολα να “μεταμορφωθεί” κανείς και να “τσαλακωθεί” με ειλικρίνεια.

Σε ότι έχει να κάνει με τους συμμετέχοντες τώρα, εννοείται πως όλα τα λεφτά ήταν ο Θανάσης Αλευράς σαν Κώστας Χατζής, ο Κρατερός Κατσούλης σαν Στέλιος Διονυσίου και η Μαντώ σαν Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Φυσικά αυτοί οι τρεις καλλιτέχνες ήταν και οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν βαθμολογικά στις υψηλότερες θέσεις, με τον Θανάση να κόβει πρώτος το νήμα και να κερδίζει και τις εντυπώσεις, αλλά και την ψηφοφορία του πρώτου live.

Κατά τα άλλα; Συμπαθής στην ερμηνεία του ήταν ο Κωσταντίνος Καζάκος, αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν ακριβώς Γιάννης Γιοκαρίνης, αλλά αν μη τι άλλο το χάρηκε πολύ και όντως τσαλακώθηκε με ειλικρίνεια που λέγαμε και πιο πάνω, όπως επίσης συμπαθής ήταν και ο Κώστας Μαρτάκης σαν Γιάννης Πουλόπουλος που με την εμφάνιση το είχε απίστευτα!

Κατά τα άλλα; Σε πολύ χαμηλό επίπεδο θαρρώ πως κινήθηκαν οι μεταμορφώσεις τόσο της Σύλβιας Δελικούρα σαν Ραφαέλα Καρρά, όπου καμία σχέση, όσο και του Νίκου Γκάνου σαν Τζορτζ Μάικλ, όπως επίσης και της Αντας Λιβιτσάνου σαν Μπόνι Τάιλερ. Μου θύμισε την Κατερίνα Στανίση στην πασχαλινή διαφήμιση που κυκλοφορεί. Μόνο το… αρνί και η σακούλα από το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών της έλειπε!

Φυσικά, όλοι τους είναι αξιέπαινοι για την προσπάθεια που κατέλαβαν, αλλά τι να κάνουμε που πρέπει να κρίνουμε το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον σε αυτό το σόου δεν θα ζούμε το δράμα των αποχωρήσεων, μιας και ως γνωστόν μένουν όλοι μέχρι τέλους !

Οσο για την Μαρία Μπεκατώρου; Εχω να σας πω πολλά και διάφορα σε ξεχωριστή ανάρτηση που αποφάσισα να κάνω για εκείνη, γιατί πραγματικά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο !

Και επειδή σόου χωρίς…. ντεσού δεν γίνεται, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην παρουσία στο κοινό τόσο της Κατερίνας Καραβάτου, όσο και της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Το Κατερινάκι ήταν εκεί για να στηρίξει και να χειροκροτήσει το… στεφάνι της, όπου εννοείται συγκινημένη παρακολουθούσε τον υπέροχο Κρατερό στην σκηνή, ενώ η Ντορέττα – αν δεν πιστέψω τις κακές γλώσσες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο – , έσπευσε να δώσει το παρών ως νικήτρια του αμέσως προηγούμενου, κυριακάτικου σόου του ΑΝΤ1, δηλαδή του “Dancing”, γι ΄αυτό και πιθανολογώ συνοδευόταν κι από τον Ηλία Βρεττό. Τουλάχιστον μπροστά από τις κάμερες…

Εν κατακλείδι το “Your Face Sounds Familiar”, ήταν μία ευχάριστη, μεγάλη, ροζ τσιχλόφουσκα για τα μάτια… Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Και σε τέτοιες εποχές που ζούμε τις τσιχλόφουσκες μην τις υποτιμάτε… Εχουν την φοβερή ιδιότητα να σε κάνουν να ξεχνιέσαι !!!


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164