Site icon TLIFE

Υβόννη Μπόσνιακ: Το απόλυτο στήριγμα του Αντώνη Ρέμου στη δύσκολη περίοδο που διανύει με την υπόθεση φοροδιαφυγής

Ο Αντώνης Ρέμος διανύει μια δύσκολη περίοδο, καθώς εδώ και λίγες εβδομάδες ερευνάται για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος που βγήκε στη δημοσιότητα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και με την πολύτιμη βοήθεια των δικηγόρων του θα καταφέρει να ξεδιαλύνει την υπόθεση.

Βράχος στο πλευρό του στέκεται φυσικά η οικογένειά του και η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Ο Αντώνης Ρέμος και η γνωστή σχεδιάστρια μόδας είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια σχεδόν και έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία που ήρθε στο διάβα τους.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την 9χρονη πλέον Ελένη, παραμένουν αχώριστοι μέχρι σήμερα, και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε δύσκολη στιγμή.

«Πάντα όταν έρχεται η Ελένη στις συναυλίες μου υπάρχει ένα άγχος. Νιώθω μια φόρτιση… Νιώθω σαν να είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο κάθε φορά που έρχεται η Ελένη. Είναι ελάχιστες οι φορές που έχει έρθει και έχει δει τις συναυλίες μου», είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Αντώνης Ρέμος.

Έτσι και πριν λίγες ημέρες, η Υβόννη Μπόσνιακ θέλοντας να δείξει την αγάπη και τη στήριξή της στο πρόσωπο του συζύγου της, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας:

«Αγάπη μου. Ζωή μου. Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου» γράφει η σχεδιάστρια μόδας, δείχνοντας ότι ποτέ δεν θα σταματήσει να πιστεύει και να στηρίζει τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, η Υβόννη Μπόσνιακ έδωσε το παρών στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας την Δευτέρα 8/7, δημοσιεύοντας βίντεο στα Instagram Stories της. Στο πλευρό της βρέθηκε και η Μαρία Μπεκατώρου.

Δες τις αναρτήσεις από τη συναυλία:

 

 

Η Υβόνη Μπόσνιακ χθες, Τρίτη 9 Ιουλίου βρέθηκε στα Τρίκαλα για να στηρίξει για άλλη μια φορά τον σύζυγό της στη μεγάλη του συναυλία.

Το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου

«Έτσι λοιπόν σε όλους εσάς λέω ό,τι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας, που τα πιο μεγάλα προβλήματα είναι της υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε, αρκεί να είμαστε όρθιοι. Απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας, για αυτό είμαι απόψε εδώ. Σήμερα είναι όλοι εδώ η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, οι γνωστοί. Είμαι εδώ όρθιος επειδή εσείς με αγαπάτε και με στηρίζετε και αυτό δεν αλλάζει» είπε ο Αντώνης Ρέμος στο κοινό του, στη συναυλία της Δευτέρας στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

 

@steve.toumpas Ενας ειναι ο Καπτεν ! #aremovic #greece #remos ♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_

 

 

© 2024 tlife.gr