Ζενεβιέβ Μαζαρί: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη και τα παιδιά τους στο κέντρο της Αθήνας

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παρουσιάζει και τη φετινή σεζόν με επιτυχία το «First Dates» στο Star. Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του reality αγάπης, η παρουσιάστρια απόλαυσε μια οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί απαθανατίστηκε μετά από καιρό μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη αλλά και τα δυο παιδιά τους, Ροζαλία και Μιχάλη να κάνουν τα ψώνια τους στην Βουκουρεστίου.

Η παρουσιάστρια του First Dates λατρεύει να περνάει χρόνο τόσο με τον άντρα της ζωής της όσο και με τα παιδιά τους και όλοι μαζί προσπαθούν να βρίσκονται αρκετά συχνά για μικρές οικογενειακές εξορμήσεις ή βόλτες.

«Με τον άντρα μου είμαι 17 χρόνια, δεν υπάρχει μυστικό, μπορεί να τσακωθούμε και να τον χωρίσω. Πολλές φορές του λέω “σε χωρίζω” και μου λέει “είσαι τρελή”. Δεν θεωρώ επειδή παντρευτήκαμε πως ο άντρας μου είναι δεδομένος, τον διεκδικώ και με διεκδικεί συνέχεια. Χαίρομαι όταν φλερτάρουν τον σύζυγό μου, αλλά σφίγγομαι και λίγο» είχε αποκαλύψει η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη σχέση της με τον Βασίλη Καρύδη.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164