Ζέτα Μακρυπούλια: Ετοιμάζεται να κάνει ταινία μετά την ολοκλήρωση της σειράς του ΑΝΤ1

Η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει την καθημερινότητά της. Μπορεί το πρόγραμμά της να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά φροντίζει να περνά χρόνο με τους φίλους της. Το καλό για εκείνη είναι ότι μοιράζονται τις ίδιες αγάπες. Μία από αυτές είναι και το θέατρο.

Το TLIFE την συνάντησε, το βράδυ της Τρίτης, στον Ελληνικό Κόσμο μαζί με τον κολλητό της Θανάση Αλευρά. Παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Νίκη“.



Πρόκειται για το, διακεκριμένο με κρατικό βραβείο, μυθιστόρημα του Χρήστου Χωμενίδη, που ζωντανεύει αριστοτεχνικά τα πάθη, τις εξάρσεις και τα τραύματα της Ελλάδας του τελευταίου αιώνα. Αναβαίνει σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον γνωστό σκηνοθέτη ενώ έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από μια τέτοια βραδιά.

Άλλωστε σε αυτή τη φάση έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο αφού έχει ολοκληρωθεί η σειρά “Στο Καλό, Γλυκιά μου Συμπεθέρα…” στην οποία πρωταγωνιστούσε. Αυτό βέβαια μέχρι να ξεκινήσει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Σύντομα, θα είναι σε θέση να μας ανακοινώσει την συμμετοχή της σε μία ταινία για τις ανάγκες της οποίας θα χρειαστεί να ταξιδέψει εκτός Αθηνών. Την ίδια ώρα, έχει ήδη κλείσει να κάνει θέατρο με την επόμενη σεζόν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164