Ζέτα Θεοδωροπούλου: Το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη – Φωτογραφίες από τις διακοπές της

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι περνάει φέτος η Ζέτα Θεοδωροπούλου, καθώς, μετά από οκτώ χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το μοντέλο που το προηγούμενο διάστημα πέρασε δύσκολα στην προσωπική της ζωή με όσα συνέβησαν στον γάμο της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, τα οποία οδήγησαν στον χωρισμό, δείχνει να στέκεται και πάλι στα πόδια της. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου άλλωστε, έχει δηλώσει ότι πλέον έχει αποφασίσει να τα αφήσει όλα πίσω της και με προτεραιότητα πάντα τα τρία της παιδιά, να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

«Είναι ένας άνθρωπος που πλέον τον αγαπάω σαν άνθρωπο και σαν πατέρα των παιδιών μου, θέλω να είναι καλά. Όταν κάνουμε την αίτηση και βγει και το διαζύγιο, αυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει. Έχουμε επικοινωνία σε ό,τι αφορά τα παιδιά, τα παιδιά είναι προτεραιότητα και των δύο», είχε πει η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε ερώτηση που είχε δεχτεί από διαδικτυακό της φίλο στο Instagram.

Φέτος η Ζέτα Θεοδωροπούλου διανύει το πρώτο της καλοκαίρι ως ελεύθερη, έχοντας πάντα μαζί της τα τρία παιδιά της. Η ίδια έχει προτεραιότητα τα παιδιά της και φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους, κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποφάσισε να περάσει τις πρώτες ημέρες των διακοπών της στην Ίο μαζί με τους δύο γιους και την κόρη της. Η ίδια, ως λάτρις των social media καθημερινά μοιράζεται αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο από τις οικογενειακές στιγμές τους, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από το καλοκαίρι τους.

Παιχνίδια, θάλασσα, βουτιές, βόλτες και φαγητό είναι το καθημερινό πρόγραμμά τους, με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου να απαθανατίζει την κάθε στιγμή με τα αγγελούδια της.

Δες τις φωτογραφίες 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZeTΛ  (@lady_theo17)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZeTΛ (@lady_theo17)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164