Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αν και είσαι θετική και ανοιχτή σε νέες εμπειρίες, οι σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές καθιστούν λιγότερο από ιδανική τη μέρα για λήψη αποφάσεων. Καλύτερα να μη βγάζεις συμπεράσματα, καθώς είναι καιρός να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και να κάνεις προσαρμογές. Μπορεί να αισθανθείς ότι σου λείπει κάτι ή ότι έχεις ξεχάσει να φροντίζεις τις ανάγκες σου για ξεκούραση, αναπλήρωση του πνεύματος, ιδιαίτερα καθώς αυτή η έλλειψη σχετίζεται με τις συνεργασίες σου. Είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο στις ανισορροπίες στο περιβάλλον και στο σώμα σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο 2ο ηλιακό σου οίκο και βοηθά να αναζητήσεις δραστηριότητες γείωσης που σε συνδέουν με τις ανάγκες του σώματος σου και το εδώ και τώρα. Ωστόσο, οι μικρές προκλητικές διελεύσεις σήμερα μπορούν να προκαλέσουν αβεβαιότητες, οι οποίες μπορεί να είναι ένα σύνθημα για ένα διάλλειμα. Μπορεί να υπάρχει μια αόριστη αίσθηση ότι κάτι δε λειτουργεί ή ότι κάτι έχασες και μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ανισορροπίες στην κοινωνική σου ζωή, αλλά είναι σημαντικό να μην αφήνεις τις ανασφάλειες να συσκοτίζουν τις αντιλήψεις σου.

Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρχει λίγος δισταγμός όταν πρόκειται να εκφραστείς ανοιχτά και φυσικά σήμερα. Η δημιουργική σου πλευρά εκλιπαρεί για έκφραση αυτές τις μέρες, αλλά θα μπορούσες να έχεις μια αόριστη αίσθηση ότι δεν είσαι ικανοποιημένη. Κάποια σύγχυση σχετικά με τους μεγαλύτερους στόχους σου μπορεί να κάνει λίγο δύσκολο να τους εμπιστευτείς, καθιστώντας πιο σοφό να παραμείνεις στην άκρη μέχρι να καθαρίσει η σκέψη σου. Τα επίπεδα κινήτρων μπορεί να πέσουν, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι προσωρινό. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι σε προτεραιότητα.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα, μπορεί να έχεις μια στοχαστική, ενδοσκοπική διάθεση. Η σημερινή μέρα είναι η καλύτερη για αποσυμπίεση και περιέλιξη και χειρισμό μικρών λεπτομερειών ή δέσιμο χαλαρών άκρων αυτή τη στιγμή στον κύκλο φάσης της Σελήνης. Μπορεί επίσης να νιώσεις την ανάγκη να ανασυνταχτείς λόγω ανησυχίας ή αβεβαιότητας με τις δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές του Ήλιου. Αυτά τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιθανά εάν αγνοείς τις ανάγκες σου για φαντασία και περιπέτεια.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και εσύ αναζητάς ελαφριές, εύκολες αλληλεπιδράσεις. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός μπορεί να κάνει μια βουτιά σήμερα, αλλά αυτό είναι προσωρινό. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανόν ένα σημάδι του ότι πρέπει να ανασυνταχτείς και να ξεκουραστείς ή να κάνεις ένα διάλλειμα από την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος σου θέλει απλώς να ολοκληρώσει τη δουλειά, αλλά ένα άλλο μέρος, αναζητά περισσότερο βάθος και νόημα. Πάρε ένα μάθημα από οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά σήμερα και πάρε μια απόφαση για να σχεδιάσεις καλύτερα το μέλλον.

Παρθένος

Η Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σε βάζει στη διάθεση για σαφήνεια και σταθερούς στόχους. Ακόμα κι έτσι, η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι αδύνατη κατά διαστήματα σήμερα και μπορεί να αισθάνεσαι κάπως εκτός επαφής με τη διαίσθηση σου, καθιστώντας δύσκολο να εμπνευστείς από το ένστικτο σου. Μπορεί να σταθμίζεις στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας κατάστασης σε σημείο που να βρίσκεσαι σε μια άβολη και μη παραγωγική κατάσταση κενού. Πρόσεξε την αυταπάτη. Το να θέσεις ξεκάθαρα όρια μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι απαραίτητο για να προστατεύσεις τον εαυτό σου από μελλοντική απογοήτευση.

Ζυγός

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σχηματίζει δύσκολες γωνίες σήμερα, αφήνοντας σε να νιώθεις λίγο ταλαιπωρημένη ή δυσαρεστημένη με τα τρέχοντα έργα ή τη δουλειά σου. Θα μπορούσε να υπάρχει μια αίσθηση υποτίμησης αλλά είναι κάτι προσωρινό. Το να αισθάνεσαι έτσι, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή και να ακούσεις τις ανάγκες σου για περισσότερη φαντασία στη ζωή σου. Ίσως είναι καιρός για λίγη ξεκούραση και προβληματισμό. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μια προσωρινή αδράνεια που σε επιβραδύνει αρκετά για να εξερευνήσεις εναλλακτικές διαδρομές και να κάνεις χρήσιμες προσαρμογές.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στον ηλιακό 12ο οίκο σου να σχηματίζει μικρές προκλητικές πτυχές σήμερα, μπορεί να παλέψεις με κάποια ανησυχία μέχρι να αναγνωρίσεις την ανάγκη να κάνεις ένα check in στη διαίσθηση σου. Ξαφνικά μπορεί να μην αισθάνεσαι τόσο ξεκάθαρη για το επόμενο βήμα σου ή για το πως να ολοκληρώσεις κάτι. Αυτό είναι προσωρινό και ένα σήμα για επιβράδυνση. Καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις και να ανασυνταχτείς. Μπορεί να αποσπαστείς γρήγορα από θέματα ρουτίνας και ίσως είναι καλύτερο να επιδοθείς σε κάποια ψυχαγωγία, φαντασία ή υγιή απόδραση.

Τοξότης

Οι συζητήσεις και οι συλλογισμοί είναι αξιοσημείωτοι σήμερα και χρήσιμοι. Τα κομμάτια ενός πάζλ μπορεί να ενωθούν διανοητικά. Η μέρα σου εμπνέει το ενδιαφέρον για τους άλλους και αυξάνει την επιθυμία σου για συνεργασία. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου διεγείροντας την περιέργεια σου και ανοίγοντας ευκαιρίες για να συνδεθείς με νέες ιδέες και νέα ενδιαφέροντα. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και αρχίζεις να ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου.

Αιγόκερως

Ενώ η μέρα ευνοεί το να νιώθεις άνετα με το δικό σου τρόπο μπορεί να είναι μια μέρα αποκάλυψης. Οι αναμνήσεις είναι πιο ζωντανές και μπορούν να επηρεάσουν την τρέχουσα σκέψη και έργα σου. Το να μαθαίνεις νέα πράγματα για τις εσωτερικές σου ανάγκες είναι επίσης ικανοποιητικό. Η αντιμετώπιση πρακτικών σου θεμάτων στα εργασιακά έρχεται με φυσικό τρόπο μέσω της διαίσθησης σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της και αν είσαι μόνη, προμηνύονται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Υδροχόος

Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη όλη μέρα και πιθανότατα έχεις γεμίσει συναισθηματική φόρτιση και λαχταράς μια ισχυρότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες, να πειραματιστείς και να μάθεις. Ο καταιγισμός ιδεών λειτουργεί θαυμάσια και οι διελεύσεις είναι καλές για να συνδεθείς με συναδέλφους και γνωστούς. Αρχίζεις να διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν και αφορούν τη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθύες

Αρχίζεις να βλέπεις επιλογές που δεν είχες αντιληφθεί στο παρελθόν, ιδιαίτερα σχετικά με τους μεγαλύτερους στόχους σου, τη φήμη ή την καριέρα σου. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να βασιστείς σε προηγούμενες εμπειρίες και σοφία για να χειριστείς της λεπτομέρειες του παρόντος. Ταυτόχρονα είναι σημαντικό να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις. Ανακτάς τις ισορροπίες σου στα συναισθηματικά και αναλαμβάνεις τον απόλυτο έλεγχο τους.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

© 2024 tlife.gr