Site icon TLIFE

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! απέναντι στη ζωή Κωνσταντοπούλου και τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση.

«Το 90% των κομμάτων, ψηφοθηρούν. Η Κωνσταντοπούλου ποιους έχει; Τον σύντροφό της που θέλει να μας πει ότι είναι ο Τσε Γκεβάρα;» ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του παρουσιαστή.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση το απόγευμα της Τρίτης 23/4 στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρέθηκαν για την παρουσίαση των προσώπων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας.

«Αφού ξέρετε ότι δε μιλάω» είπε με χαμόγελο ο Διαμαντής Καραναστάσης ενώ ο η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να της γίνουν ερωτήσεις αφότου ολοκληρωθεί η παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου.

Μάλιστα, την ώρα που μίλαγε στους δημοσιογράφους, ο Διαμαντής Καραναστάσης εισέβαλε στο πλάνο αναφέροντας με χιούμορ, «χωρίζουμε».

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει, κάτι που διέψευσαν και οι δυο.

© 2024 tlife.gr