Site icon TLIFE

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο!

Είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν την επικαιρότητα και συζητήθηκαν πολύ τους περασμένους μήνες. Αναμφισβήτητα η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι από τις κυρίες της πολιτικές που όπου κι αν πάει τραβάει πάνω της τα βλέμματα. Ακόμα κι όταν πρόκειτια για μία απλή έξοδο στο θέατρο. Το TLIFE τη συνάντησε σε μία από αυτές το βράδυ της Τετάρτης. Η αρχηγός του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” βρέθηκε στο θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης για να παρακολουθήσει την παράσταση “Φοβάσαι;” με πρωταγωνιστές τους Νίκο Ψαρρά, Αλεξία Καλτσίκη, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Ζωή βρέθηκε στα παρασκήνια για να συγχαρεί τους συντελεστές της και φυσικά δεν αρνήθηκε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Το έργο του Άνταμ Σάιντελ (Catch the Butcher), παρουσιάστηκε πέρυσι στο 0ff Brodway Cherry Lane Studio Theatre, με μεγάλη επιτυχία.


Το θέατρο Ιλίσια- Βολανάκης, φιλοξενεί την πανευρωπαική πρεμιέρα του έργου, συστήνοντας τον σημαντικό Αμερικανό συγγραφέα, στο ελληνικό κοινό..


Το “Φοβάσαι“ είναι ένα ανατρεπτικό ερωτικό θρίλερ , με χιούμορ και κινηματογραφικό ρυθμό. Μια συναρπαστική ιστορία για τον φόβο, τον έρωτα, τις εμμονές, τα όρια, την προσδοκία. Ένα καυστικό σχόλιο πάνω στην «κανονικότητα» των σχέσεων. 
Φοβάσαι; Τι φοβάσαι περισσότερο; Τους άλλους; Τον εαυτό σου; Να αφεθείς; Να ερωτευτείς; Να πεθάνεις; Ή μήπως να ζήσεις;

© 2024 tlife.gr