Ζοσέ Μουρίνιο: Πάντρεψε την κόρη του

Την κόρη τπυ Ματίλντε πάντρεψε σε μια πολυτελή τελετή που έλαβε χώρα στην Πορτογαλία ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Η 28χρονη κόρη του γνωστού προπονητή, Ζοσέ Μουρίνιο, Ματίλντε, η οποία εργάζεται ως influencer και σχεδιάστρια κοσμημάτων είπε το μεγάλο “ναι” στον σύμβουλο ακινήτων, Ντάνι Γκράχαμ και το περασμένο Σάββατο 12/10 αντάλλαξαν όρους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Ο γάμος της κόρης του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Άγγλο αγαπημένο της τελέστηκε σε μία οικογενειακή φάρμα στο Azeitao της Πορτογαλίας, μπροστά σε 300 άτομα, μέλη των οικογενειών τους και στενούς φίλους,.

Ο 61χρονος προπονητής της Φενερμπαχτσέ διοργάνωσε δείπνο για 80 καλεσμένους μια ημέρα πριν από το γάμο, στο μουσείο José Maria da Fonseca House. Και το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε για δεύτερη ημέρα σε ένα λαμπερό πάρτι στο Herdade do Perú, στο Azeitão.

Η Mατίλντε φαινόταν επέλεξε για τον γάμο της ένα δαντελένιο λευκό νυφικό, με μία μεγάλη ουρά, ενώ φορούσε ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, που τα αναδείκνυε ο κότσος που είχε κάνει τα μαλλιά της. Όσο για τον γαμπρό, ο Ντάνι Γκράχαμ επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με παπιγιόν.
Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2016, με τη κόρη του Μουρίνιο να πηγαίνει τον αγαπημένο της για διακοπές στην Πορτογαλία για να συναντήσει τον παππού και τη γιαγιά της. Η πρόταση γάμου έγινε από τον Ντάνι τον Αύγουστο του 2023.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει μιλήσει ακόμη για τον γάμο της κόρης του, αλλά το 2022 είχε μοιραστεί την προσδοκία του να γίνει παππούς. Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι παραδέχτηκε ότι θα πρόσθετε στη συλλογή του ένα ακόμη τατουάζ αν αποκτούσε εγγόνι.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού

 

@record_portugal Matilde Mourinho casou-se no sábado com o britânico Danny Graham e, claro está, como qualquer pai, José Mourinho não escondeu a felicidade no grande dia da filha #josemourinho #mourinho #jose #dannygraham #danny #graham #casamento ♬ som original – Record

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164