Site icon TLIFE

Ζόζεφιν – Νίνο: Full in love στις καλοκαιρινές τους διακοπές – Φωτογραφία

Μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Νίνο δημοσίευσε η Ζόζεφιν.

Οι δυο καλλιτέχνες που είναι ζευγάρι εδώ και 1,5 χρόνο, και αφού πέρασαν κάποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, φαίνεται πως πλέον είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και απολαμβάνουν την κάθε κοινή τους στιγμή χωρίς να κρύβονται πλέον.

«Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός. Δεν θέλω να εστιάσω το παρελθόν, είμαστε καλά και θέλω να κοιτάω μπροστά. Το πιο σημαντικό είναι δύο άνθρωποι να θέλουν να είναι μαζί και από εκεί και πέρα όλα είναι μέσα στη ζωή. Το μέλλον θα δείξει», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζόζεφιν για τη σχέση της με τον Νίνο.

«Θαυμάζω πάρα πολύ την ειλικρίνειά του, την ευφυία του, το πώς γράφει μουσική. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να τον κοιτάω στο πιάνο. Όλη ημέρα μιλάμε για τη μουσική. Δεν ξέρω τι θαυμάζει σε εμένα ο Νίνο, εγώ όμως πιστεύω ότι θαυμάζει την όρεξη που έχω για τη ζωή», είχε πει στην ίδια συνέντευξη η τραγουδίστρια.

Ο έρωτας αυτός πλέον δεν κρύβεται με την τραγουδίστρια σήμερα 16/8 να δημοσιεύει μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν χαμογελαστοί.

© 2024 tlife.gr