Ένα καλοκαίρι με νέες εμπειρίες: Ανακάλυψε τις δυνατότητες του Go For More

Καθώς το καλοκαίρι ξεδιπλώνεται μπροστά μας, οι δυνατότητες για νέες εμπειρίες και περιπέτειες γίνονται περισσότερες. Το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας μπορεί να κάνει το καλοκαίρι σου ακόμα πιο πλούσιο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή και να επωφεληθείς από τις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Οι διακοπές είναι μια ιδανική ευκαιρία για ξεκούραση και εξερεύνηση. Με το Go For More, μπορείς να σχεδιάσεις τις διακοπές σου, ενώ παράλληλα κερδίζεις από τις επιλογές σου. Μεταξύ 4 και 29 Ιουλίου, μπορείς να βρείς προσφορές για ξενοδοχεία στο Ekdromi.gr. Αξιοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζεις  20% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε Go For More πόντους, κάτι που μπορεί να κάνει τις διακοπές σου οικονομικότερες.

Αν σκοπεύεις να κάνεις roadtrips, η ενοικίαση αυτοκινήτου από την Avis μέχρι τις 31 Ιουλίου κερδίζεις 15% της αξίας της συναλλαγής σας σε Go For More πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, ενώ για όσους ταξιδεύουν με το αυτοκίνητό τους, οι αποδράσεις του Ιουλίου ξεκινούν από τα πρατήρια Shell! Από Παρασκευή έως και Κυριακή βάζοντας καύσιμα Shell κερδίζεις 5% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε Go For More πόντους.

Εμπλούτισε την καθημερινότητά σου με Έξυπνες Αγορές

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για ταξίδια, αλλά και για να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου στο έπακρο. Με το Go For More, οι αγορές σου γίνονται πιο συμφέρουσες.

Κάθε Τρίτη, για όλο το καλοκαίρι, στα σούπερ μάρκετ Μασούτης, κερδίζετε περισσότερο! Κάντε τις αγορές σας με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, έως και 31/08, και κερδίστε 6% της αξίας τους σε Go For More πόντους ενώ μέχρι τις 20 Αυγούστου στα καταστήματα ΙΚΕΑ με τουλάχιστον 3 συναλλαγές άνω των 60€ και χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε επιπλέον 20€ σε Go For More πόντους.

Το Go For More της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις περισσότερα αυτό το καλοκαίρι. Από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις μέχρι τις καθημερινές αγορές και την ανανέωση του σπιτιού, κάθε στιγμή μπορεί να γίνει μια ευκαιρία για κέρδος. Ζήσε το καλοκαίρι σου στο έπακρο λοιπόν, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή στο μέγιστο.

Δες πληροφορίες για όλες της προσφορές στο nbg.gr.

Φωτογραφίες: Pexels

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164